Τρίτη, 13 Απριλίου

Survivor trailer 9/3: “Με έπιασε ο Τζέιμς και μου είπε αν παίξετε το παιχνίδι σας θα παίξουμε κι εμείς το δικό μας”

“Με την αποχώρηση ή του Τζέιμς ή του Νίκου ή της Άννας Μαρίας το κλίμα θα είναι καλύτερο”

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στον Άγιο Δομίνικο. Τρίτη σήμερα 9/3 κι έχουμε τον δεύτερο σημαντικότερο αγώνα της εβδομάδας στο Survivor, αυτόν της δεύτερης ασυλίας.

Την πρώτη ασυλία εχθές, την κέρδισαν οι Κόκκινοι, όπως πρώτο σας είχε γράψει το Youweekly.gr από το πρωί της Δευτέρας. Αυτό ανάγκασε τους Μπλε, μετά τον απίστευτο καυγά που είχαν και δεν το έδειξαν οι κάμερες, να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Εντάξει, η επιλογή ήταν εύκολη αφού η υποομάδα του Σάκη ψήφισε τον Μπάρτζη.

Σήμερα, λοιπόν, δεύτερη ασυλία κι ενώ σας έχω πει από το πρωί ποια ομάδα θα κερδίσει, βλέπω πως γίνονται πραγματάκια και στην παραλία των Κόκκινων αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Αρχικά, για να τελειώσω με την πλευρά των Μπλε, το κλίμα είναι στα χειρότερά του. Όλοι θεωρούν πως το παρεάκι Μπάρτζη, Καφετζή και Βέλλης πρέπει να σπάσει για να επανέλθουν λίγο οι ισορροπίες στην καλύβα. Μάλιστα, η Ελευθερία αποκάλυψε στους συμπαίκτες της πως ο Τζέιμς την πλησίασε και την “απείλησε” λέγοντάς της πως αν το πάνε κι αυτοί ύπουλα και όχι αγωνιστικά, θα παίξουν κι εκείνοι από την πλευρά τους το ίδιο παιχνίδι.

Δείτε το σημερινό 9/3 trailer του Survivor

Διαβάστε επίσης