Κυριακή, 25 Ιουλίου

Άγριος καβγάς στο Survivor: «Είναι ψεύτρα» – «Άντρα δεν σε κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα» (Βίντεο)

«Πόλεμος» στο συμβούλιο – «Επίθεση» Τριαντάφυλλου σε Κόρομι και Ταβλαδάκη σε Άννα Μαρία Βέλλη

Χαμός επικράτησε στο αποψινό συμβούλιο του Survivor, μετά την απόφαση του Γιώργο Κόρομι να βγάλει υποψήφιο τον Ντάφυ και την απόφαση της Άννας Μαρίας να δώσει τον Γιώργο Ταβλαδάκη.

Ο Ταβλαδάκης πήρε τον λόγο και χαρακτήρισε την Άννα Μαρία Βέλλη «ψεύτρα» για αυτά που είπε. «Όλο αυτό είναι συνεννοημένο με τον κύριο Τζέιμς και τον κύριο Νίκο. Αυτό που είπε ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης μετά τον Πάνο είναι αστείο. Δεν μεταβίβασα τέτοιες πληροφορίες. Δεν έχουμε καμία ανάγκη αυτούς τους τρεις παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Άννα Μαρία με ψήφισε γιατί θέλει να σπάσει εμένα και τον Σάκη και να προστατεύσει τον αγαπημένο της Νίκο».

Η συζήτηση πέρασε στην κόκκινη ομάδα με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει τον λόγο. «Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι βρίσκομαι σε αυτή τη θέση από έναν φίλο που είμαστε πολύ κοντά γενικά. Πιάνεις τον φίλο σου που είστε κοντά και του λες θα σε ψηφίσω. Πήρε την ασυλία, δεν μίλαγε. Μίλαγε με άλλους, με τον Κοψιδά που δεν μίλαγαν σχεδόν ποτέ μέχρι σήμερα. Το ίδιο και η Καρολίνα. Με εμένα δεν μίλησε ο Κόρο, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν κοντά του. Θα με βρει απέναντί του και ο Κόρο και ο Κοψιδάς. Με το να κάνεις διαλογισμό δεν σου φεύγει η πονηριά. Στην καλύβα ο Κόρο δεν μου μίλαγε, άντρα δεν σε κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα».

Ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε ότι ο Ντάφυ πήγε να τον δωροδοκήσει: «Ήμουν ανάμεσα σε σένα και τον Κώστα. Τι είμαι 10 χρονών να με δωροδοκήσεις με καραμελίτσα και γλυκάκι; Με φωνάζεις ξαφνικά και μου λες έλα να σου δώσω φαγητό. Σήμερα πήγες και έπιασες άτομα και έλεγες να έρθουν να μου μιλήσουν για να μην σε ψηφίσω. Είναι γελοίο αυτό, αντί να έρθεις να μιλήσεις εσύ σε εμένα».

Τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του Κόρομι, ενώ η Καρολίνα είπε χαρακτηριστικά ότι ο Ντάφυ ρίχνει λάσπη.

Διαβάστε επίσης