Site icon Hallocy

Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης – Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του

Πώς σας φαίνεται;

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική του εμφάνιση!

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μέσα στην καραντίνα.

Έτσι, λίγο καιρό μετά τη συνέντευξη που έδωσε, στην οποία μίλησε και για την καταγγελία της συντρόφου του για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε να προκαλέσει λίγο χαμό στα social media, αφού ξύρισε το μούσι του και έμεινε με το μουστάκι.

Η αλλαγή είναι σίγουρα μεγάλη μιας και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι, ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε πως και με το νέο του look, εξακολουθεί να είναι πολύ γοητευτικός.

Το νέο look του Γιάννη Τσιμιτσέλη
«Με κυνηγούν οι μέλισσες και συ που δεν με θέλησες», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, αναφερόμενος προφανώς στη σειρά Άγριες Μέλισσες, στην οποία οι περισσότεροι άνδρες έχουν μουστάκια.

Exit mobile version