Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor: Ήταν η Χριστίνα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Σάκη – Μαριαλένας; Η κολλητή της αποκαλύπτει την αλήθεια

Στη σημερινή εκπομπή του “Ευτυχείτε” βρέθηκε καλεσμένη η κολλητή φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Νέλλυ Αποστόλου. Η ίδια μίλησε για την προσωπική ζωή της παίκτριας της μπλε ομάδας και ξεκαθάρισε αν η Χριστίνα Κεφαλά ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μαριαλένας – Σάκη.

“Από την ώρα που μπήκε ο Σάκης άλλαξαν πάρα πολλά μέσα στο παιχνίδι. Λογικό και επόμενο. Η Μαριαλένα στους τρεις μήνες γνώρισε τα παιδιά και έγιναν μια ομάδα, όμως ήρθαν αφίξεις περίεργες στο νησί. Ήταν χωρισμένοι όταν έκαναν τις αιτήσεις για το Survivor. Δεν γνώριζε η Μαριαλένα ότι θα βάλουν τον Σάκη και ότι θα ήταν στην ίδια ομάδα.

Η Μαριαλένα δεν θέλει τον Σάκη. Έχει προχωρήσει τη ζωή της και μπορώ να το πω αυτό. Δεν μπήκε στο παιχνίδι για την προσωπική της ζωή, αλλά για τις αθλητικές τις ικανότητες και για όλες αυτές τις διακρίσεις που έχει στον αθλητισμό. Ο καθένας από εμάς, αν ήταν εκεί και με αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά και το μυαλό θολώνει από την πείνα. Αν έβλεπα και εγώ τον πρώην με την κοπέλα που τον άφησα εγώ πίσω, έτσι θα αντιδρούσα.

Δεν γνωρίζω αν ο Σάκης είχε σχέση με την Χριστίνα. Δεν χώρισαν για την Χριστίνα, μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Όταν έφυγε η Μαριαλένα για το Survivor ήξερε ότι ο Σάκης ήταν μαζί με την Χριστίνα, εγώ αυτό όμως δεν το γνωρίζω. Όταν είσαι τρεις μήνες σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και βλέπεις ένα οικείο πρόσωπο, σίγουρα θα μιλήσεις, έχεις άλλη οικειότητα μαζί του”, ανέφερε η Νέλλυ Αποστόλου.

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης