Site icon Hallocy

Survivor spoiler: Έκλεισαν οι κάμερες και έγινε πανικός – Άγριος τσακωμός Ντάφυ με την υπόλοιπη ομάδα – “Με κρεμάσατε…”

Κόλαση στο χθεσινό συμβούλιο – Όσα έγιναν μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Survivor spoiler: Χαμός στο χθεσινό (09/03) συμβούλιο του νησιού, ειδικά με την απόφαση του Κόρο να δώσει για υποψήφιο προς αποχώρηση τον καλό του φίλο, Τριαντάφυλλο!

Ο Ντάφυ φαίνεται πως το περίμενε αλλά δεν έλεγε να πιστέψει πως ο συμπαίκτης του τον “έδωσε”! Και φάνηκε να το πιστεύει από το γεγονός πως είχε πιάσει όλους τους συμπαίκτες τους για να επηρεάσουν τον Κόρο ώστε να μην τον ψηφίσει! Πράγμα που μεταφέρθηκε στον Γιώργο και εκείνος για αντίδραση τον έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ο Τριαντάφυλλος με την μια νευρίασε! Τα νεύρα του ήταν τόσο έντονα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κρυφτούν, ενώ με το που τελείωσε το συμβούλιο έκανε επίθεση αρχικά στον Κόρο και στην συνέχεια σ’ όλους τους συμπαίκτες του!

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει εδώ στο Athensmagazine.gr πως ο Τριαντάφυλλος θα δοθεί πολύ σύντομα υποψήφιος και θα βρεθεί στον ‘τάκο’! Έτσι κι έγινε, ήταν μαθηματικά βέβαιο! Κακά τα ψέματα, μαζί με τον Κώστα, αυτή την στιγμή είναι οι πιο αδύναμοι άνδρες της ομάδας, οπότε είναι λογικό να ψηφιστεί. Αυτό όμως δεν του άρεσε!

Survivor spoiler – Ντάφυ: “Με κρεμάσατε”
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στους φίλους του, Γιώργο Κόρο και Γιώργο Ασημακόπουλο τονίζοντας πως “με κρεμάσατε”! Ο Ντάφυ πιστεύει πως οι παίκτες ήταν συνεννοημένοι να τον βγάλουν από την μέση, αλλά αυτό είναι στο κεφάλι του και μόνο! Μάλιστα στην συνέχεια ο καυγάς συνεχίστηκε και με τους Γιώργο Κοψιδά, Καρολίνα και Ηλία! Όχι πως ξέφυγε η κατάσταση αλλά οι διάλογοι ήταν έντονοι με τον Τριαντάφυλλο απογοητευμένο και σε έξαλλη κατάσταση!

Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις αποχώρησαν από το συμβούλιο ο Ντάφυ απομονώθηκε από όλους! Δεν ήθελε επαφή με κανέναν και νιώθει προδομένος. Όχι ότι φοβάται μήπως αποχωρήσει, αλλά επειδή τον Κόρο τον είχε αρκετά κοντά του και τον έδωσε υποψήφιο χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα! Πάντως σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί απόψε στη κόκκινη παραλία.

 

Exit mobile version