Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Λούκας Γιώρκας: «Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»

«Όταν πάθαινα παλιότερα κρίσεις πανικού, νόμιζαν ότι είμαι τρελός»

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε όταν βγήκε ξαφνικά στον χώρο της showbiz, μιας και δεν ήταν προετοιμασμένος για την έκθεση που τον περίμενε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία του, μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπάει στη Eurovision, για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του καθώς και για τη σχέση του με τον Θεό.

Λούκας Γιώρκας The 2night Show

Οι δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα στο The 2night Show
«Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα μπορεί να επαναληφθεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά τη φοβάμαι την πολύ τηλεοπτική έκθεση πια. Σου δίνει μύτες σαν καρδιογράφημα αλλά είναι καταδικασμένο να πας προς τα κάτω.

Είμαι ένας πολύ εξωστρεφής άνθρωπος και ο τρόπος που μπήκα στα πράγματα με μάζεψε κι έπρεπε με κάποιον τρόπο έπρεπε να ξεσπάσω. Δεν είχα εθισμούς αλλά έκανα κινήσεις σπασμωδικές. Όταν το έπαθα εγώ τα πράγματα δεν είναι όπως τώρα, σε έλεγαν τρελό.

Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος μέσα μου για το τι σημαίνει εκκλησία και θρησκεία. Τώρα, η πίστη μου είναι σε όλα παρούσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι»
O Λούκας Γιώρκας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποθερμία που είχε πάθει πριν από μερικούς μήνες στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ αλλά και στη σχέση του.

Ο ίδιος δήλωσε ερωτευμένος και τόνισε πως κάθε φορά που βρίσκεται σε σχέση πιστεύει πως έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του.

«Έπαθα υποθερμία στα γυρίσματα του νέου μου video clip. Ήταν μια ωραία εμπειρία γενικότερα. Είχαμε γυρίσματα και απαιτούσαν να είμαι μέσα στο νερό αρκετές ώρες. Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο. Από την αδρεναλίνη δεν ένιωθα οτιδήποτε, αλλά στο τέλος ο οργανισμός βαράει κόκκινο.

Υπήρχε ομάδα δυτών και είδε ότι έχασα τον έλεγχο του σώματος. Μου έλεγαν ότι πρέπει να σταματήσουμε και τους είπε όχι συνεχίζουμε. Η υποθερμία δεν χρειάζεται νοσηλεία. Έχω τέτοιο πάθος με αυτό που κάνω και επιμονή που δεν έχω όρια. Πρέπει να έχω ανθρώπους δίπλα μου να μου βάζουν όρια.

Λούκας Γιώρκας Happy Day

Είμαι πολύ καλά. Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι. Τι σημαίνει πολύς καιρός; Είμαι περισσότερο σε σχέση. Πάντα όταν μπαίνεις σε μια σχέση πιστεύεις ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου, τώρα τι έρχεται είναι θέμα δικό σου και του ανθρώπου σου» εξομολογήθηκε ο Λούκας Γιώρκας.

 

 

Διαβάστε επίσης