Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor spoiler: Διώχνουν τον Τριαντάφυλλο από το Survivor 4!

Φοβερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Απίστευτη εξέλιξη στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο να αποτελεί από το χθεσινό (10.03) επεισόδιο ξένο σώμα για την ομάδα του!

Χτες είδαμε τους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο να τα βάζουν με τον Ντάφυ και όχι απλά να τσακώνονται αλλά να κόβουν κάθε επαφή μαζί του! Τι είναι αυτό που τους εξόργισε τόσο; Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου μετά την έξοδό τους από το συμβούλιο του νησιού την Τρίτη!

Τριαντάφυλλος Ασημακόπουλος

Εκεί ο Τριαντάφυλλος έβρισε άσχημα τον Ασημακόπουλο, μπροστά σ’ όλους τους παίκτες της ομάδας και γι’ αυτό βρέθηκε στο περιθώριο απ’ όλους, ακόμα και από τους Ηλία Μπόγδανο και Παύλο Γαλακτερό που έχουν δείξει μια ουδέτερη στάση γενικά στο Survivor φέτος.

Survivor spoiler: Θέλουν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει οικειοθελώς;

Τι πραγματικά συνέβη δεν θα μάθουμε ποτέ! Αυτό όμως που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας προσπαθούν να αναγκάσουν τον Τριαντάφυλλο να αποχωρήσει οικειοθελώς! Ωστόσο ο Ντάφυ έχει αποδείξει πως αποτελεί σκληρό καρύδι όλα αυτά τα χρόνια στη showbiz! Δεν έχει τσακωθεί και με λίγους και ποτέ δεν έκανε πίσω για να κάνει τώρα.

Survivor spoiler: Διώχνουν τον Τριαντάφυλλο από το Survivor 4!

Μέχρι και ο Ηλίας, με τον οποίο ήταν αρκετά κοντά και είχαν γράψει και τραγούδι, χτες τόνισε πως θέλει να φύγει ο Τριαντάφυλλος για το καλό της ομάδας! Προσπαθούν με κάθε τρόπο να του το δείξουν! Μέχρι και ψάρια έπιασαν και δεν του έδωσαν ούτε τα κόκκαλα. Το πιο τραγικό από όλα; Την ώρα που έκανε μπάνιο ο Ντάφυ στην θάλασσα και είχαν μαζευτεί τέσσερις παίκτες της κόκκινης ομάδας, με αρχηγό τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον έκραζαν πισώπλατα!

Όπως και να έχει η κατάσταση αυτή είναι πολύ άσχημη και ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο περιθώριο! Είναι κάτι που σχεδίαζαν καιρό και περίμεναν το αυτογκόλ του Τριαντάφυλλου! Εκείνος το έβαλε και πλέον όλη η κατάσταση είναι εναντίον του.

Διαβάστε επίσης