Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Απάντησε για τη σύλληψη ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν είμαι του κατηχητικού, δικαίωμά μου να παίζω χαρτιά»

«Πάω εκεί που θέλω εγώ, όχι εκεί που διαφημίζουν»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, επισημαίνοντας πως το γεγονός αυτό ουδόλως επηρέασε την ψυχολογία του, καθώς θεωρεί αναφαίρετο το δικαίωμά του σε μια προσωπική επιλογή.

Μιλώντας για την υπόθεση αυτή στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων», προσθέτοντας πως… δεν είναι του κατηχητικού, για να μετανιώσει.

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του

Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη

«Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS», αναφέρει ο λαϊκός τραγουδιστής.

Στην ερώτηση, δε, αν η σύλληψή του επηρέασε την ψυχολογία του απαντά: «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

«Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον» συμπληρώνει ενώ ερωτηθείς για το αν θα κάνει το εμβόλιο απαντά «θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη και των υπόλοιπων 17 σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης