Τρίτη, 13 Απριλίου

Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη: «Αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να μου μιλάει μέσα στο Survivor»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη μέσα στο Survivor.

«Με την Ανθή είχαμε μια φιλική σχέση, όχι τόσο μεγάλη όμως, όπως μου την περιέγραψαν αργότερα. Δεν περνούσα ώρες μαζί της γιατί δεν υπήρξε κολλητή μου. Απλώς με στήριξε στην πρώτη ψηφοφορία, όταν βγήκε «η αγαπημένη του κοινού», και ψήφισε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι –αντί για μένα– ώστε να είναι προτεινόμενη.

Αυτό με έκανε να νιώσω ότι είχα κάποια ηθική υποχρέωση να της συμπαραστέκομαι. Από εκεί ξεκίνησε κάποιου είδους πιο στενή φιλία, αλλά δεν σημαίνει πως ήμασταν κολλητοί ή ότι δεν περνούσα χρόνο με τα άλλα παιδιά. Ωστόσο, η Ανθή έχει το κακό συνήθειο να είναι συνεχώς παραπονούμενη.

Την ενοχλούσαν οι συνθήκες διαβίωσης, αλλά όλοι πεινούσαμε, όλοι ήμασταν βρόμικοι και εξαθλιωμένοι. Απλά η Ανθή ήθελε διαρκώς να την νταντεύουμε και να λέει το πρόβλημά της σε κάποιον. Αυτό άρχισε σιγά σιγά να γίνεται ασφυκτικό για μένα. Της είχα πει πολλές φορές –με συμβουλευτική διάθεση– ότι είναι εγωκεντρική και ότι ασχολείται με τον εαυτό της, σαν να μην υπάρχουν οι άλλοι. Αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να μου μιλάει μέσα στο παιχνίδι.

Επίσης, έμοιαζε σαν να μην την ενδιαφέρει καθόλου το παιχνίδι, μου είχε πει ότι δεν έβρισκε κίνητρο για να είναι εκεί, σαν να ζητούσε να της το δώσω εγώ. Από την άλλη, ήταν περίεργο που όταν ήταν προτεινόμενη ένιωθε ριγμένη και απογοητευμένη!», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος στον Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».
Δείτε τα σχόλια στο Πρω1νό:

Διαβάστε επίσης