Site icon Hallocy

Survivor spoiler : Αποχώρηση κάθε 2 βδομάδες – Μπαίνουν νέα έπαθλα

Τα πάνω κάτω στο Survivor – Η απόφαση της παραγωγής που ανατρέπει τα δεδομένα

Έρχονται ριζικές αλλαγές για να ξεχάσουμε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Ότι το Survivor είναι το ριάλιτι των ανατροπών άλλωστε το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Όμως αυτό που αναμένεται να δούμε τις επόμενες εβδομάδες δεν το είχαμε ξαναδεί ποτέ σε κανένα από τα τρια προηγούμενο Survivor.

Για καλή τύχη του Ατζούν και του ΣΚΑΙ το Survivor 4 σαρώνει σε τηλεθέαση. Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί ο Τούρκος παραγωγός, γι’ αυτό γίνονται σκέψεις να κρατήσει παραπάνω το ριάλιτι, για τουλάχιστον ένα μήνα επιπλέον από ότι ήταν προγραμματισμένο. Πως θα γίνει όμως αυτό από την στιγμή που οι παίκτες δεν… φτάνουν;

Βάσω καταστατικού στο Survivor μπορούσαν να μπουν παίκτες μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Πλέον νέοι παίκτες απαγορεύεται να εισέλθουν στο ριάλιτι και η παραγωγή καλείται να βρει άλλες λύσεις. Στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη να επιστρέψουν κάποιοι από τους παίκτες που έφυγαν, όμως αυτό θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους που βρίσκονται τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε.

Survivor spoiler: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται
Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που σκέφτεται η παραγωγή; Σας την αποκαλύψαμε από τον τίτλο του άρθρου όμως πάμε να σας πούμε κάποιες λεπτομέρειες! Μέσα στην εβδομάδα έχουμε δύο αγώνες για την ασυλία. Έναν την Δευτέρα και έναν την Τρίτη. Ο Ατζούν σκέφτεται αυτές τις δύο ασυλίες να τις “σπάσει” σε δύο βδομάδες ώστε να δώσει παράταση στο ριάλιτι. Επομένως να αποχωρεί ένας παίκτης κάθε δύο βδομάδες και 2 παίκτες τον μήνα.

Αυτή η σκέψη γίνεται ώστε να είναι άνετοι και σε περίπτωση οικειοθελής αποχώρησης, όπως για παράδειγμα του Πάνου Καλίδη, τον οποίο κρατάνε με νύχια και με δόντια ακόμα μέσα στο Survivor. Η παραγωγή σκέφτεται να κάνει την αποχώρηση της εβδομάδας υπόθεση δύο εβδομάδων και αν δει πως προς το τέλος έχουν μείνει αρκετοί παίκτες μέσα να επιστρέψει στην αρχική της μορφή.

Μάλιστα σ’ αυτή την σκέψη έρχεται να προστεθεί και η απόφαση της παραγωγής να βάλει κι άλλα έπαθλα στο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο την βδομάδα, κρεβάτια και μίνι αποδράσεις με σκάφος.

Πως σας φαίνεται;

 

Exit mobile version