Site icon Hallocy

Survivor spoiler: Σάλος με την παραγωγή – Πέρασαν την βρισιά του Παππά και έκοψαν το “Άντε γ@μ@σ@@” του Κόρο!

Απίστευτη ανατροπή με τον καυγά στο συμβούλιο

Τι συνέβη το βράδυ αυτό στο συμβούλιο; Η αλήθεια είναι πως ο Κόρο στα τελευταία επεισόδια έχει χάσει λίγο την μπάλα! Δεν άντεξε να ακούει τον Αλέξη να μιλάει με όμορφα λόγια για τον Τριαντάφυλλο και του έκανε επίθεση! Ο ηθοποιός από την πλευρά του φούντωσε την κατάσταση λέγοντάς του να βάλει τα “κάκαλά του” εκεί που ξέρει και η κατάσταση ξέφυγε! Φανταστείτε πόσο ξαφνικά έγιναν όλα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κάνουν σωστή δουλειά για να κρύψουν την ένταση.

Survivor spoiler: Η βρισιά του Παππά που… δεν πέρασε από την παραγωγή

Ωστόσο σήμερα θα σας μιλήσουμε με στοιχεία για ένα σκάνδαλο της παραγωγής! Και γιατί λέμε σκάνδαλο; Επειδή θέλησε να βγάλει κακό τον Αλέξη και όχι τον Κόρο! Να βάλει τα κάκαλα εκεί που ξέρει του Παππά στον Κόρο πέρασε αλλά το “άντε γ@μ@σ@@” του Γιώργου προς τον ηθοποιό δεν πέρασε!

Που φαίνεται αυτό; Το Athensmagazine.gr σας έχει τα στοιχεία! Στο παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε τα πάντα και συγκεκριμένα στο 03:32! Εκεί ακριβώς βλέπουμε πως κάτι κόβετε, κάνει μπαμ! “Βάλε τα κάκαλα εκεί που ξέρεις”, λέει ο Παππάς και στην συνέχεια ακούμε τον Κόρο να λέει “που κάνεις διακοπές”! Αποκλείεται η φράση του να ξεκινάει έτσι. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως είπε “Άντε γ@μ@σ@@ που κάνεις διακοπές και μιλας”, ωστόσο κόπηκε!

Επίσης το μοντάζ φαίνεται και από την Μαριάνθη καθώς στο 03:31 έχει το κεφάλι της από τα αριστερά της και στο 03:32 από τα δεξιά χωρίς να φαίνεται η περιστροφή του κεφαλιού! Άρα κόπηκε κάτι εκεί και συγκεκριμένα η βρισιά του Κόρο ώστε να φανεί ο… κακός ο Παππάς!

Exit mobile version