Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

MasterChef 5: Η τοποθέτηση του Παύλου που καταχειροκροτήθηκε από το Twitter

«Υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο»

Ο Παύλος είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο MasterChef 5 και μία τοποθέτησή του στο χθεσινό επεισόδιο ήταν αρκετή για να κάνει του χρήστες του Twitter να τον καταχειροκροτήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν στον Κωστή από την μέρα που επέστρεψε στο σπίτι, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του τον απομάκρυναν και του μίλησαν με πολύ άσχημο τρόπο, ενώ έστησαν ολόκληρο σχέδιο για να τον διώξουν για ακόμα μία φορά από το παιχνίδι.

Έτσι, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Παύλος μιλώντας στην κάμερα είπε πως η αντιμετώπιση των συμπαικτών του προς τον Κωστή είναι λάθος και πως αντίστοιχη λαμβάνουν και άτομα ομοφυλόφιλα, τρανς και όχι μόνο.

Η τοποθέτηση του Παύλου στο MasterChef
Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα μετά την αποχώρηση του Κωστή τόνισε: «Η αντιμετώπιση του Κωστή με το που γύρισε στο σπίτι του ήταν πολύ έντονη και χωρίς χώρο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Πράγμα που εμένα με χτυπάει σε ένα νεύρο πολύ προσωπικό.

Γιατί αυτή την αντιμετώπιση την έχουν πολλοί άνθρωποι κι εγώ μέσα σε αυτούς. Εγώ πες όχι μέσα σε αυτούς, γιατί εμένα μπορείς να μην με καταλάβεις. Υπάρχουν, όμως, άλλα άτομα, όπως τα τρανς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά κι έχουν μία πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, την οποία την λαμβάνω κι εγώ γιατί ζω σε αυτή την κοινότητα, η οποία είναι πάρα πολύ άδικη. Γιατί δεν δίνεις καθόλου χώρο στον άλλο να σου πει την πλευρά του».

Τα σχόλια του Twitter για τον Παύλο

 

Masterchef Παύλος Χάπιλλος
MasterChef 5 Twitter
Παύλος twitter

 

Λίγα λόγια για τον Παύλο Χάππιλο από το Masterchef 5

Ο Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του.

Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.

Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό και ακόμα κι αν η εξίσωση του MasterChef 5 παραμένει άγνωστη, ελπίζει το πείραμα να πετύχει.

Masterchef Παύλος Χάπιλλος

 

 

Διαβάστε επίσης