Site icon Hallocy

Survivor spoiler: Χοντρός καυγάς και στο στρατόπεδο των μπλε – Πιάστηκαν στα χέρια Νίκος και Σάκης – Βίντεο

Απίστευτο παρασκήνιο από Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλεί ο τσακωμός του Τριαντάφυλλου με τους περισσότερους παίκτες στη κόκκινη ομάδα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στη μπλε παραλία τα πράγματα είναι καλύτερα.

Στο περιθώριο έχει περάσει το γεγονός πως τελικά ο Νίκος Μπάρτζης έμεινε στο παιχνίδι και μάλιστα με απώλεια για την κλίκα του Σάκη, καθώς αποχώρησε ο Γιώργος με τον οποίο ήταν κολλητοί. Αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύτηκε ο Νίκος με τον Τζέιμς ώστε να έρθουν σε σύγκρουση με τον Σάκη.

Survivor spoiler: Χαμός στην «μπλε» παραλία με τον καυγά Νίκου και Σάκη

Η αποχώρηση του Γιώργου σε συνδυασμό με την αντίστοιχη του Πάνου αποδυναμώνουν για τα καλά την κλίκα και οι Τζέιμς και Νίκος παίρνουν τα πάνω τους. Έτσι ο Μπάρτζης, αφού βλέπει πως πλέον μπορεί να πάρουν ξανά την αρχηγεία στην ομάδα έκανε μια επίθεση στον Σάκη που είχε το αποτέλεσμα που περιμέναμε.

Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά να συγκρουστούν οι παίκτες, να ανταλλάξουν κάποια “γαλλικά” και το κλίμα να γίνει πολεμικό στη μπλε παραλία. Η κατάσταση δεν ξέφυγε αλλά οι τσακωμοί παραμένουν κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ομάδα και αγωνιστικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αναμονή λίγες μέρες αγώνα να δούμε τι επίδραση θα έχει όλο αυτό στη ψυχολογία της ομάδας.

Exit mobile version