Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor: «Δεν μπορώ να τρώω και δίπλα μου κάποιος να πεινάει»

Σάλος στα social mesia δημιούργησε η κάθετη άρνηση του Γιώργου Κόρομι, ή αλλιώς Κόρο, στο επεισόδιο του «Survivor 4» της Κυριακής (14/03), όπου μετά τη διένεξη με τον Τριαντάφυλλο, και ενώ με το ψαροντούφεκο έβγαλε διπλάσια ποσότητα ψαριών, αρνήθηκε να δώσει ψάρια στον Ντάφυ. Ο Παύλος Γαλακτερός διαφώνησε.

Ο Κόρο χρησιμοποίησε τη δεξιότητά του με το ψαροντούφεκο ως εξουσία πάνω στην ομάδα, καθοδηγώντας τους πάντες κατά του Τριαντάφυλλου. Χωρίς να το καταλάβει έστρεψε το τηλεοπτικό κοινό εναντίον του. Ο Κόρο ψάρεψε για την κόκκινη ομάδα μαζί με τον Κώστα και η ψαριά ήταν διπλάσια από κάθε άλλη φορά. Κατόπιν δήλωσε απερίφραστα: «ο Ντάφυ δεν θα φάει από τα ψάρια μου» και όλη η ομάδα υπάκουσε. Ο Τριαντάφυλλος έβλεπε όλη την ομάδα να τρώει και ο ίδιος ήταν απομονωμένος.

Η σκληρή αυτή κίνηση σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media, από χρήστες που θεώρησαν απαράδεκτο να μένει ένας άνθρωπος νηστικός με αυτόν τον τρόπο.

Ο Παύλος Γαλακτερός, γιος του γνωστού Έλληνα μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, διαχώρισε τη θέση του από την υπόλοιπη ομάδα, λέγοντας: «Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου να πεινάει!».

«Σέβομαι πολύ την απόφαση του Κόρο και του Κώστα να μη δώσουν το ψάρι σε άλλο άτομο. Επειδή όμως εμένα σαν Παύλος δεν μου αρέσει – δεν λέω ότι κάνεις εσύ κάτι λάθος μιλάω για εμένα – επειδή δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό και επειδή χτες ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με αυτό που έγινε αποφάσισα ότι άμα ξαναβγάλετε ψάρι να μην πάρω ποσότητα» είπε ο Παύλος στον Κόρο. Κατόπιν στην κάμερα είπε: «Από χθες που τρώγαμε το ψάρι που μας προσέφερε ο Κόρο – που δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει, εμένα προσωπικά μου έδωσε – είχα πάρα πολλές τύψεις που έτρωγα μπροστά στον Τριαντάφυλλο, ενώ ήξερα ότι δεν του έχει προσφέρει κανένας. Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου να πεινάει, δεν μπορώ να το κάνω αυτό» είπε ο Παύλος Γαλακτερός στην κάμερα του «Survivor 4».

Πηγή:Εθνος

Διαβάστε επίσης