Τρίτη, 27 Ιουλίου

Κρις Σταμούλης: «Δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα, Βέλλη – Μπάρτζης και Σάκης – Μαριαλένα»

«Όταν έμπαινε καινούργιος παίκτης, εμείς ρωτούσαμε, αλλά συνήθως δεν μας έλεγαν»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Κρις Σταμούλης εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, κάνοντας μάλιστα λόγο και για τα ζευγαράκια της καλύβας.

Ο Κρις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, βρέθηκε στην Καλό Μεσημεράκι και χάρισε στον Νίκο Μουτσινά μια καρύδα από τον Άγιο Δομίνικο ενώ αμέσως μετά του αποκάλυψε ότι έχασε γύρω στα 12 με 15 κιλά!

Κρις Σταμούλης Νίκος Μουτσινάς

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον φίλο του Αλέξη Παππά, τονίζοντας: “Διακοπές κάναμε με τον Αλέξη, τον βλέπω πεσμένο, νομίζω του λείπω. Θα τα βρει τα πατήματά του. Όσο ήμουν, τα νέα παιδιά δεν είπαν τίποτα για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα. Όταν έμπαινε καινούργιος παίκτης, εμείς ρωτούσαμε, αλλά συνήθως δεν μας έλεγαν.

Νομίζω ο κόσμος το γούσταρε ότι δεν παίξαμε. Κάναμε επανάσταση στον James. Η Ανθή δεν το έκανε για να αποδείξει κάποιο point, εμείς δεν θέλαμε να πούμε δεν μας θέλετε δεν παίζουμε. Να δούμε τι θα έκαναν χωρίς εμάς! Όταν το σχεδιάζαμε, είχαμε την εντύπωση ότι είναι κάτι τέλειο, δεν έχει ξαναγίνει. Η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη. Αποδείξαμε το point μας, αλλά ναι δεν έγινε κάτι”.

Αναφορικά με τα ζευγαράκια του Survivor, αποκάλυψε: “Εγώ θεωρώ ότι δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα… Ο Νίκος με την Αννα Μαρία – έτσι πιστεύω εγώ – και στο μέλλον η Μαριαλένα με τον Σάκη. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, δεν έχω δει εγώ κάτι! Δεν βλέπαμε και πολλά”.

Διαβάστε επίσης