Σάββατο, 17 Απριλίου

Σοκάρει 39χρονη τραγουδίστρια για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού: “Έχει εξαπλωθεί παντού, δεν ξέρω πόσο θα ζήσω”

Εξομολόγηση-σοκ από την 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό, Sarah Harding, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο 2020. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η ασθένεια εξαπλώθηκε σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η τραγουδίστρια των Girls Aloud, είχε αποκαλύψει πριν μήνες πως χρειάστηκε να κάνει και μαστεκτομή, ωστόσο ο καρκίνος εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η Sarah Harding αποφάσισε να μοιραστεί τα βιώματα της και να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο Hear me out, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι. Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο, είτε στη βάση της σπονδυλικής στήλης μου, είτε στον εγκέφαλό μου. Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η, όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο, ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ίσως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα.
Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Ή ίσως να τους τον θυμίζω. Διότι, κάπου -ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ- η άλλη Sarah Harding χάθηκε εντελώς. Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε”, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Sarah Harding.

Διαβάστε επίσης