Παρασκευή, 16 Απριλίου

Survivor 4: Αγκαλιασμένοι κοιμούνται Βέλλη-Μπάρτζης!

Αποκαλυπτικό πλάνο

Survivor 4: Ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο παρακολουθήσαμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία να κοιμούνται πιο κολλητά από ποτέ!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τα δύο παιδιά να φλερτάρουν μεταξύ τους, παρόλο που η Βέλλη διατηρεί σχέση στην Ελλάδα. Ωστόσο, τα πλάνα φαίνεται να φουντώνουν όλα αυτά που ακούγονται και να τα αναζωπυρώνουν ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Άννα Μαρία και τον Νίκο να κοιμούνται κυριολεκτικά κολλητά, κάτι που ίσως να μαρτυρά πολλά.

Αγκαλιασμένοι κοιμούνται Βέλλη-Μπάρτζης

Survivor: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας της έχει “στείλει” το μήνυμα – Δεν έχει δώσει σημάδι ζωής σε κανένα έπαθλο επικοινωνίας!
Survivor spoiler: Περνάει δύσκολα η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor, μπορεί όμως και όχι!

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει την σχέση(;) της στην Ελλάδα, αν υφίσταται ακόμα βέβαια! Η Άννα Μαρία Βέλλη, πριν μπει στο Survivor, είχε σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη, ο οποίος έχει σπουδάσει στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Survivor: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας της έχει

Ωστόσο η σχέση αυτή φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και η ίδια η Άννα Μαρία δεν το ξέρει! Έχει πάρει όμως το μήνυμά της! Ποιο είναι αυτό; Πως στα τόσα έπαθλα επικοινωνίας που έχει κερδίσει η μπλε ομάδα σε κανένα δεν εμφανίστηκε ο σύντροφός της! Την ίδια ώρα ο Άκης την έχει κάνει unfollow στο Instagram ενώ και η ίδια με την κίνησή της να φιλήσει δημόσια (έστω και στο μάγουλο) τον Νίκο Μπάρτζη δείχνει πως δεν την ενδιαφέρει η σχέση της πλέον!

Survivor: Η Άννα Μαρία που σέβεται τη σχέση της φιλάει δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές!

Survivor 4: Αρκετός ντόρος έχει γίνει για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor αι την παραλία των μπλε!

Τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά από την πρώτη στιγμή που η Άννα Μαρία μετακόμισε στην ομάδα των μπλε και έχουν ακούσει πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν δώσει δικαιώματα. Και πολλά μάλιστα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να “μαγειρεύει” τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο αγαπημένος της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

Survivor Άννα Μαρία Νίκος Μπάρτζης

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ’ όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Πάντως η σχέση της Άννας Μαρίας στην Ελλάδα έχει στείλει το μήνυμά του στην παίκτρια του Survivor, αφού την έχει κάνει unfollow από το Instagram, ενώ σε τόσα έπαθλα επικοινωνίας δεν τον έχουμε δει να στέλνει το παραμικρό!

 

Διαβάστε επίσης