Site icon Hallocy

Survivor 4: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης – Όσα δήλωσε – Βίντεο

Τεστ εγκυμοσύνης έκανε σε νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου η Μαριαλένα από το “Survivor 4”. Η προτροπή του γιατρού και τα αποτελέσματα.

Μπαράζ τραυματισμών είχαμε στο αγώνισμα ασυλίας του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (15/03), με τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας να χτυπούν στον στίβο μάχης και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα, η Ελευθερία και ο Νίκος τραυματίστηκαν την ώρα του αγωνίσματος, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη διακοπή του και την επανάληψή του σε άλλο στίβο μάχης, όπως και έγινε.

Ωστόσο, πέρα από τους τραυματίες, στο νοσοκομείο βρέθηκε και η Μαριαλένα, η οποία αντιμετωπίζει τις τελευταίες βδομάδες προβλήματα με το στομάχι της.

Μετά την επιστροφή της από το νοσοκομείο στην παραλία των Μπλε, η Μαριαλένα δήλωσε πως ο γιατρός την προέτρεψε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Η ίδια δήλωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να είναι έγκυος, ωστόσο, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού, έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
“Εδώ και ένα μήνα έχω πρησμένη κοιλιά και γενικά είμαι πρησμένη σε πρόσωπο και πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο για να δούμε τι γίνεται. Με το που με είδε ο γιατρός, μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Του λέω “What? Με τίποτα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση”. Μετά, όμως, έκανα, για να του φύγει και αυτού η απορία. Έρχεται, μου λέει “no baby” και του λέω “ευτυχώς”, γιατί εντάξει, τα έχω δει όλα σ’ αυτό το παιχνίδι. Να με έβγαζαν και έγκυο…”

Exit mobile version