Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor: Οι αιχμηρές αναρτήσεις του Περικλή Κονδυλάτου για την εγκυμοσύνη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, με αποκορύφωμα το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον τελευταίο καιρό είχε παρατηρήσει ένα φούσκωμα στο σώμα της και ειδικότερα στην κοιλιά της. Ζήτησε την συμβουλή των γιατρών και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί, μόλις την είδε ο γιατρός της πρότεινε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αφήνοντας άναυδη την παίκτρια.

«Εδώ και ένα μήνα είμαι πρησμένη στην κοιλιά το πρόσωπο και τα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο και ο γιατρός μόλις με είδε μου είπε για το τεστ. Έκανα όμως (το τεστ) για να του φύγει η απορία αν και κάτι τέτοιο δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση. Το έκανα μου είπε: no baby. Αυτό έλειπε να με έβγαζαν και έγκυο» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τα σχόλια στα social media πήραν φυσικά «φωτιά», ενώ ανάμεσα σε αυτούς που πήραν θέση ήταν και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor ωστόσο συνεχίζει να σχολιάζει μέσα από το Instagram όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό.
Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Δευτέρας, και φυσικά ένα από τα πράγματα που σχολίασε είναι το τεστ εγκυμοσύνης που έγινε στην Μαριαλένα.

Πιο συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος, δημοσίευσε ένα instastory με τη Μαριαλένα και έναν πελαργό και αναρωτήθηκε «Ποιος είναι ο πατέρας όμως»;

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Περικλή Κονδυλάτου:

Διαβάστε επίσης