Site icon Hallocy

Survivor spoiler: Υπό διάλυση το Survivor – Συναγερμός στη παραγωγή

Κόλαση στο Survivor!

Survivor spoiler: Συναγερμός έχει σημάνει στη παραγωγή του Survivor μετά τις τελευταίες εξελίξεις που φέρνει το ριάλιτι υπό… διάλυση!

Τι συνέβη; Φυσικά περίπτωση να τελειώσει το Survivor δεν υφίσταται! Ωστόσο όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και όσο βλέπουν να έρχονται έχουν τρομοκρατήσει την παραγωγή. Η απόφαση να ξεκινήσει το Survivor νωρίτερα και να τελειώσει αργότερα έχει εξοντώσει τους παίκτες ψυχολογικά αφού γνωρίζουν ότι ζουν σε άθλιες συνθήκες 3 μήνες και θα πρέπει να συνεχίζουν να το κάνουν για ακόμα 4 περίπου.

Ήδη οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Και έρχονται κι άλλες. Συχνά μας κράζατε επειδή αναφέρουμε πως θα φύγει ο ένας κι ο άλλος αλλά πάντα πέφτουμε μέσα! Τόσο στην περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, όσο και σε εκείνη της Μαριπόζα, της Σοφίας Μαργαρίτη αλλά και του Πάνου Καλίδη που το ρεπορτάζ μας έπαιξε σ’ όλα τα κανάλια!

Survivor spoiler: Αποχωρούν κι άλλοι παίκτες;
Από χτες σας έχουμε ενημερώσει πως έρχεται και αποχώρηση από τον Γιώργο Κοψιδά. Ο ηθοποιός το παλεύει, χτες μπήκε στο νοσοκομείο και σήμερα τον βλέπουμε έτοιμο να λυποθημίσει στον στίβο μάχης! Είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το Survivor παρότι και ο ίδιος προσπαθεί να αντέξει και η παραγωγή κάνει ότι γίνεται για να μην χάσει άλλον παίκτη! Πλέον όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει και νέοι παίκτες δεν μπορούν να μπουν!

Το Survivor βρίσκεται υπό… διάλυση με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τον Ατζούν να ψάχνει λύσεις! Στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο να επιστρέψουν παλιοί παίκτες ή όποιος αποχωρεί από εδώ και στο εξής να δίνει τη θέση του στον παίκτη που είχε αποχωρήσει τελευταίος!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ριάλιτι έτσι όπως το βλέπουμε δύσκολα θα αντέξει μέχρι Ιούλιο! Ή θα πρέπει να δυναμώσουν τα έπαθλα ή θα πρέπει η παραγωγή στην “ζούλα” να δίνει επιπλέον φαγητό στους παίκτες των δύο ομάδων!

 

Exit mobile version