Site icon Hallocy

Θρήνος για τον Jamie Dornan – Πέθανε ο πατέρας του

Πολύ δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή του “50 αποχρώσεις του Γκρι”

Ο Jamie Dornan, ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τις 50 αποχρώσεις του Γκρι, είναι βυθισμένος στον θρήνος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δρ Jim Dornan, σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Ο Jim Dornan, ο οποίος ήταν μαιευτήρας και γυναικολόγος, πέθανε τη Δευτέρα 15/3 και ο εκπρόσωπος του Jamie Dornan το επιβεβαίωσε στα διεθνή μέσα.

Το Παγκρεατικό Κέντρο της Βόρειας Ιρλανδίας (NIPANC), στο οποίο ο Jim είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram πατέρα και γιου, προσθέτοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Σύμφωνα με το μήνυμα του NIPANC, ο Jim Dornan βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή. Η πρώτη σύζυγος η Lorna, που είναι η μητέρα του Jame, πέθανε το 1998 μετά από μάχη με καρκίνο του παγκρέατος.

«Mε μεγάλη λύπη η NIPANC άκουσε τον θάνατο του καθηγητή Jim Dornan, ο οποίος πέθανε στα ΗΑΕ στις 15 Μαρτίου», ανέφερε η λεζάντα της φιλανθρωπικής ομάδας.

«Ήταν διεθνώς γνωστός ως μαιευτήρας παγκόσμιας κλάσης και γυναικολόγος. Η σχέση του με το NIPANC βασίστηκε στην εμπειρία της δικής του οικογένειας για αυτόν τον τρομερό καρκίνο, με τον τραγικό θάνατο της πρώτης συζύγου του, Lorna, πριν από είκοσι χρόνια».

Exit mobile version