Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor – Πάνος Καλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση – Το λάθος και το γράμμα της κόρης του

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή του, αποκάλυψε το γράμμα που του έδωσε η κόρη του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει “άνοιξε το, σ’ αγαπώ πολύ, να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα”. Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το συζητούσα και εκείνη ήταν πολύ πιεσμένη.

Δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά που μπήκαν. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα ρούχα και είχε πάρει από τον Σάκη για ένα video clip μου. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα με τα παιδιά, επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις. Δεν έπαιρνα εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω. Δεν ήθελα να παίξω, γιατί θα έχανα και… ποιος τους ακούει.

Λάθος που δεν ψήφιζα το τελευταίο καιρό αθλητικά. Δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Γιατί δεν μπορούσα να φέρω πόντους για την ομάδα μου. Εάν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου.

Διαβάστε επίσης