Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor spoiler 18/03: Θέμα ημερών η αποχώρηση Ντάφυ – Το μεγάλο φάουλ

Δεν αναμένεται να μείνει για πολύ στο Survivor o Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Το μεγάλο όνειρο της κόκκινης ομάδας αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα! Όχι ότι έχουμε κάποιο spoil αλλά έχουμε αποδείξει πως η σκέψη μας είναι πιο μπροστά από τις… εξελίξεις!

Με εμπειρία τεσσάρων ετών στο Survivor είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σας έχουμε προβλέψεις όλες τις οικειοθελείς αποχωρήσεις του Survivor πριν γραφτούν αλλού!

Ποιο είναι το όνειρο της κόκκινης ομάδας που αναμένεται σύντομα να πραγματοποιηθεί! Μα φυσικά η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Τι έχει συμβεί; Τίποτα που δεν γνωρίζετε, όμως ο τραγουδιστής μπορεί να την γλίτωσε ξανά αλλά έρχεται και η σειρά του, παρότι έχει μείνει στους τελευταίους 4 παίκτες από την αρχική ομάδα των Διασήμων

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδείξει πως στηρίζει ανθρώπους και παίκτες που μένουν στο περιθώριο από τους συμπαίκτες τους όταν όμως αυτοί είναι… ανταγωνιστικοί! Η απόφαση του Ντάφυ να… ξεκουράζεται και να τραυματίζεται συνέχεια θα το βρει μπροστά του! Δεν λέμε πως ο άνθρωπος προσποιείται, όμως το γεγονός πως είναι τόσο επιρρεπείς σε τραυματισμούς αναμένεται να τον στείλει σύντομα εκτός Survivor!

Survivor spoiler 18/03: Θέμα ημερών η αποχώρηση Ντάφυ

Πότε θα αποχωρήσει ο Ντάφυ;
Θεωρούμε δεδομένο εδώ στο Athensmagazine.gr πως τις επόμενες δύο φορές που ο Τριαντάφυλλος βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει αν συνεχίσει το ίδιο τροπάριο! Μάλιστα χτες υπέπεσε στο συμβούλιο σ’ ακόμα ένα μέγα λάθος που έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές, ακόμα και τους υποστηρικτές του!

Ποιο ήταν το μεγάλο του λάθος; Πως παρότι αρνήθηκε να φάει από το ψάρι που του πρόσφερε ο Γιώργος Κόρομι, ο ίδιος το έκανε θέμα στο συμβούλιο! Πάλι δηλαδή δήλωσε πως είναι αδικημένος και στο περιθώριο επειδή πήρε πως η κίνηση του συμπαίκτη του ήταν κάτι… αποχαιρετιστήριο για τον ίδιο τον Τριαντάφυλλο! Η κίνηση του Ντάφυ να γκρινιάξει ξανά δεν άρεσε και η συνεχόμενη αυτή μουρμούρα δημιουργώντας θέματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους τηλεθεατές! Επομένως πρόβλεψη του Athensmagazine.gr είναι πως η αντίστροφη μέτρηση για τον Τριαντάφυλλο και το μέλλον του στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο έχει ξεκινήσει.

Θυμηθείτε τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης