Site icon Hallocy

Survivor spoiler: Παρασκήνιο βόμβα για την αποχώρηση Κοψιδά – Θα έφευγε έτσι κι αλλιώς!

Όλη η αλήθεια για τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του!

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο site από την Δευτέρα το πρωί που σας αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κοψιδάς θα αποχωρήσει πολύ σύντομα από το Survivor! Και αυτό συνέβη…

Μπορεί η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά να μην ήταν οικειοθελής στην ουσία όμως… ήταν! Τι θέλουμε να πούμε; Από την Δευτέρα και έπειτα σε καθημερινή βάση σας ενημερώναμε για την υγεία του ηθοποιού, η οποία δεν βρισκόταν και στη καλύτερή της φάση!

Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε πέσει αρκετά, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά! Η εντολή των γιατρών ήταν να αποχωρήσει από το Survivor, αφού η πίεσή του είχε φτάσει 9 η μεγάλη και 4 η μικρή και σε συνδυασμό με την ηλικία του αλλά και το γεγονός πως είναι vegan είχε σημάνει συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο.

Η εντολή των γιατρών ήταν σαφής. Ο Γιώργος Κοψιδάς έπρεπε να αποχωρήσει και γι’ αυτή την εξέλιξη φυσικά και είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος και η παραγωγή! Τι συνέβη από εκεί και πέρα ώστε να μην υπάρχει οικειοθελής αποχώρηση και δημιουργήσει νέο πρόβλημα; Φυσικά να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά

Η απόφαση της παραγωγής ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς να δοθεί υποψήφιος προς αποχώρηση από την Νικολέτα. Ο λόγος δεν ήταν για να βρεθεί απέναντι από τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη ώστε να αποχωρήσει ένας από τους δύο όπως είπε! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή του ζήτησε να βγει υποψήφιος και εφόσον δεν αποχωρούσε μέσα από την ψηφοφορία τότε να έφευγε οικειοθελώς λίγες μέρες μετά.

Έτσι δόθηκε η υποψηφιότητά του και με μεγάλη χαρά η παραγωγή είδε πως τελικά ήταν εκείνος που βγήκε τελευταίος και έπρεπε να αποχωρήσει! Να ξεκαθαρίσουμε πως σε καμία περίπτωση η ψηφοφορία δεν ήταν στημένη! Άλλωστε από χτες σας είχαμε ενημερώσει πως σε όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες ο Γιώργος Κοψιδάς έβγαινε τελευταίος στη προτίμηση των τηλεθεατών για παραμονή στο Survivor!

Ο ηθοποιός βγήκε τελευταίος και αποχώρηση! Αν δεν συνέβαινε αυτό τότε θα έφευγε οικειοθελώς αφού ήταν σαφής η εντολή των γιατρών! Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιστροφή στον Γιώργο Κοψιδά στην Ελλάδα και ταχεία ανάρρωση.

Exit mobile version