Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor 4 – spoiler: Η κίνηση της παραγωγής για να μην φύγει άλλος παίκτης από την Μπλε ομάδα

Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε πολλούς τσακωμούς και γκρίνιες στους Κόκκινους…

To Survivor 4 έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια κάθε ημέρα προβολής του και αυτό φαίνεται από τα νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση. Ωστόσο, η γρήγορη “διάλυση” της Μπλε ομάδας έχει φέρει αντιδράσεις, ενώ και η παραγωγή έχει… ταρακουνηθεί μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να μην φύγει άλλος παίκτης τους, καθώς είναι πολύ λιγότεροι από τους Κόκκινους. όλο το ρεπορτάζ στο Vanda’s blog του Youweekly.gr.

Η αρχική λύση και αυτή που έχουμε δει να γίνεται και σε άλλους κύκλους είναι να ψηφίσουν οι Κόκκινη ποιος παίκτης θέλουν να φύγει από την ομάδα τους και να πάει στην αντίπαλη, όπως είχε γίνει αν θυμάστε καλά και με τον Ντάνο και όχι μόνο. Ωστόσο, είναι 100% σίγουροι πως όλοι θα ψηφίσουν τον έναν και μοναδικό Τριαντάφυλλο, αφού οι πλειοψηφία θέλει να φύγει άμεσα από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τον χαμό που δημιούργησε.

Κάτι τέτοιο λοιπόν δεν το θέλει ούτε και η παραγωγή, καθώς μετά υπάρχει περίπτωση οι Κόκκινοι να έχουν ήρεμο κλίμα στην παραλία τους που σημαίνει και πως δεν θα υπάρχει τόσο ενδιαφέρον, κάτι που μπορεί να φέρει και πτώση στην τηλεθέαση.

Survivor 4 ΣΚΑΙ

Μετά σκέφτηκαν να επιστρέψει ένας παίκτης που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τα δυο ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό του Γιώργου Ταβλαδάκη και του Κρις Σταμούλη – ο οποίος να πούμε πως θέλει να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ τώρα που έφυγε. Όμως, δεν είναι δίκαιο για τους παίκτες που είναι μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζουν να πεινάνε και να ταλαιπωρούνται, ενώ οι άλλοι έχουν δει τις οικογένειες τους, έχουν κάνει το μπάνιο τους και σίγουρα έχουν φάει καλά!

Αυτή είναι η κίνηση της παραγωγής του Survivor 4 για να μην φύγει κανείς άλλος από τους Μπλε
Αυτό λοιπόν που θα κάνουν στο Survivor 4, σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda’s blog, για να μην φύγει άλλος παίκτης, είναι στα παιχνίδι ασυλίας να βάλουν αγωνίσματα που θα ευνοούν περισσότερο τους παίκτες της Μπλε ομάδας με σκοπό να κερδίζουν, έτσι ώστε οι Κόκκινοι αναγκαστικά να πρέπει να ψηφίσουν συμπαίκτες για αποχώρηση και το κοινό να διώξει αυτόν που δεν θέλει από το παιχνίδι.

Έτσι, και οι παίκτες των Κόκκινων θα μειωθούν και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αγωνίσματα αφού δεν θα παίζουν οι Μπλε από 3 ή 4 φορές, ενώ η ροή του προγράμματος θα συνεχιστεί ομαλά.

Διαβάστε επίσης