Τρίτη, 13 Απριλίου

Survivor 4: Η παραγωγή… πρόδωσε τον νικητή της πρώτης ατομικής ασυλίας – Το πλάνο που δεν έπρεπε να παίξει…

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Survivor spoiler: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα (22/03) με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη νίκη και την ηττημένη ομάδα να μπαίνει στην διαδικασία να παίξει για την ατομική ασυλία.

Χτες είδαμε ένα τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες με έπαθλο το φαγητό που κρίθηκε στο 10-9, με τον Σάκη Κατσούλη να προλαβαίνει στο δευτερόλεπτο τον Ηλία Μπόγδανο και να χαρίζει το τρομερό έπαθλο στην ομάδα του, που ήταν ένα πλήρες πρωινό για όλη την μπλε ομάδα!

Την ίδια ώρα το κλίμα στη κόκκινη παραλία παραμένει κάκιστο, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται στο στόχαστρο και τους συμπαίκτες του να ψάχνουν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν. Μπλε και κόκκινοι λοιπόν ρίχνονται στη μάχη της πρώτης ασυλίας που κρύβει αρκετές παγίδες. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Survivor spoiler 22/03

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/03) τον πρώτο αγώνα ασυλίας;
Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΣΚΑΙ από το βράδυ της Δευτέρας μας έχει δώσει το trailer του επεισοδίου και βλέπουμε ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στον γνωστό στίβο μάχης που γίνεται στη θάλασσα. Έναν στίβο μάχης που συνήθως κερδίζουν οι μπλε αλλά αυτό δεν έχει να πει κάτι.

Στα πλάνα λοιπόν που έχουμε στη κατοχή μας βλέπουμε ιδιαίτερα μαχητικούς τους κόκκινους, παρότι ορισμένα μέλη της ομάδας, όπως η Καρολίνα, τόνισε πως θα πρέπει να χάσουν ώστε να φύγει ο Τριαντάφυλλος. Από την άλλη ωστόσο αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, μιας και ο Ντάφυ έχει αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό και δύσκολα θα φύγει, κινδυνεύοντας να φύγει κι άλλος ισχυρός παίκτης των κόκκινων, μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιμά.

Survivor spoiler 22/03 Ατομική ασυλία γκάφα

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία; Η μεγάλη γκάφα της παραγωγής
Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα την πρώτη ασυλία κερδίζουν οι κόκκινοι και την ατομική ασυλία ο Νίκος Μπάρτζης! Ωστόσο η παραγωγή έχει κάνει γκάφα στο trailer αφού καλύπτει στα πλάνα από τον συμβούλιο τον Νίκο, ο οποίος και φοράει το κολιέ της ατομικής ασυλίας.

Διαβάστε επίσης