Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor: Νέα επίθεση Ασημακόπουλου σε Ντάφυ – “Μετά από τρεις μήνες θυμήθηκε να…”

Η ετοιμασία του αλατιού έφερε ξανά τα πάνω κάτω

Survivor 4: Ακόμα μια φορά οι καυγάδες στην καλύβα των Κόκκινων έκαναν την εμφάνιση τους, αμέσως μετά την ήττα τους στον αγώνα επάθλου του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος προσφέρθηκε να βοηθήσει και να ετοιμάσει το φαγητό, όμως η Ηλίας του αρνήθηκε, λέγοντας του πως το έχουν ήδη κανονίσει με τους υπόλοιπους.

Survivor: Νέα επίθεση Ασημακόπουλου σε Ντάφυ

Έτσι ζήτησε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βοηθήσει στην ετοιμασία του αλατιού, η οποία όμως ήταν κατά το ήμισυ ήδη έτοιμη, μιας και ο πρώτος είχε ξεκινήσει ήδη την διαδικασία.

Αυτό στάθηκε αφορμή λοιπόν για τον Ασημακόπουλο να ρίξει ξανά τα καρφιά του για τον Ντάφυ, δηλώνοντας πως δεν έχει προσφερθεί καθόλου τρεις μήνες τώρα να βοηθήσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να κάνει ριάλιτι και σόου.

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα ο Τριαντάφυλλος – «Έβλεπα κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια να φάει και δεν βοηθούσα»
Survivor 4: Σε δάκρυα ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος μετά από μερικές αποκαλύψεις που έκανε στην κάμερα του Survivor!

Λίγο μετά τον τσακωμό του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Ντάφυ ανέφερε -για χιλιοστή φορά- πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πανεπιστήμιο και πως θα έπρεπε να.. πληρώνουν δίδακτρα.

Κουρασμένοι πια οι παίκτες με την συγκεκριμένη δήλωση, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση στην κάμερα όντας φανερά συγκινημένος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε πως παλιότερα έβλεπε αστέγους και παιδιά στον δρόμο, να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια και παρόλα αυτά δεν τους βοηθούσε.

Τέλος, όταν βγει όμως από το παιχνίδι, ο τραγουδιστής δήλωσε πως πλέον θα το κάνει, ενώ παρακάλεσε και τον Θεό να τον συγχωρέσει.

Διαβάστε επίσης