Τρίτη, 13 Απριλίου

Survivor spoiler 24/03: Βόμβα μεγατόνων! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler: Απίστευτη εξέλιξη με την σημερινή αποχώρηση του Survivor 4, όπου ένας παίκτης της μπλε ομάδας θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Η εβδομάδα του Survivor είναι η τελευταία πριν την Ένωση, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, και πριν την Ένωση ένας παίκτης θα πρέπει να μας αποχαιρετήσει! Ποιος θα είναι αυτός;

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, που βγήκε από την κάλπη την Δευτέρα, ο Τζέιμς Καφετζής, που βγήκε από την κάλπη την Τρίτη και η Χριστίνα Κεφαλά, που έδωσε ως υποψήφια ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία της εβδομάδας!

Χτες επικράτησε ένας πανικός με την ψήφο του Νίκου Μπάρτζη! Η Χριστίνα αντέδρασε και 5 παίκτες της μπλε ομάδας δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό! Μετά όμως το αγώνισμα θα έρθει και τελευταία αποχώρηση πριν από την Ένωση!

Survivor spoiler 24/03 Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (24/03) από το Survivor 4; Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!
Αρχικά να τονίσουμε πως τα γυρίσματα στο συμβούλιο για την αποχώρηση της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες! Ακόμα σίγουρο spoil δεν έχουμε! Βασικά δεν έχουμε καν spoil, αλλά οι διαδικτυακές ψηφοφορίες που γίνονται κάθε εβδομάδα δεν πέφτουν ποτέ έξω!

Σε πρώτη φάση δεδομένη είναι η θέση του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor. Ο Ροδίτης έχει πιστό κοινό και βρίσκεται αρκετά ψηλά σ’ όλες τις ψηφοφορίες! Υποθέτουμε πως πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει και η αποχώρηση θα είναι γυναικεία υπόθεση!

Ωστόσο στις ψηφοφορίες που διεξάγονται σε διάφορα site, όπως και στη δική μας στο Athensmagazine.gr, αρκετά ψηλά βρίσκεται και η Χριστίνα Κεφαλά με την Άννα Μαρία Βέλλη να δείχνει πως θα είναι αυτή που τελικά θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα αφήσει τον Νίκο Μπάρτζη δίχως ταίρι! Λέτε να επιβεβαιωθούν αυτές οι ψηφοφορίες; Αναμονή λίγες ώρες ακόμα μέχρι να έχουμε το σίγουρο Survivor spoiler στα χέρια μας… Μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε επίσης