Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor spoiler 24/03: Της Πόπης μετά το συμβούλιο – Ο Σάκης έριξε μπουνιά στον Νίκο!

Απίστευτα σκηνικά μετά το τέλος του συμβουλίου!

Survivor spoiler: Απίστευτα σκηνικά μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού της Τετάρτης και μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor!

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Το σκεπτικό του να δώσει υποψήφια την Χριστίνα Κεφαλά, ώστε να την γλιτώσει η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς, τα δύο φιλαράκια του δηλαδή, δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι η Άννα Μαρία αποτελεί παρελθόν από το Survivor 4 και ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο!

Αμέσως μετά το συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης ήταν σιωπηλός και είχε βουρκώσει! Δεν μιλούσε σε κανέναν, ούτε καν στον Τζέιμς Καφετζή με τον οποίο είναι κολλητοί! Όμως, μόλις ο Σάκης Κατσούλης του έκανε νέα επίθεση η κατάσταση ξέφυγε!

Κατσούλης - Μπάρτζης τσακωμός Survivor

Survivor spoiler: Κόλαση μετά το συμβούλιο – Ο Σάκης έριξε μπουνιά στον Νίκο!
Τι συνέβη αμέσως μετά το συμβούλιο; Άνθρωποι της παραγωγής δεν μας επιβεβαίωσαν το περιστατικό, όμως ισχύει 100%! Δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς καθώς αν το επιβεβαίωναν θα έπρεπε να διώξουν τον Σάκη από το Survivor!

Και όχι απλά δεν είναι για απώλειες το Survivor μετά τις πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις, αλλά ο Σάκης έχει μπει για συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο παιχνίδι και αποκλείεται να βγει αν δεν πετύχει τον σκοπό του που δεν είναι άλλος από το να έρθει αρκετά κοντά με την Μαριαλένα. Ο Ατζούν ούτε καν θέλει να ακούσει το συγκεκριμένο σενάριο. Έχει επενδύσει πολλά στο ζευγάρι.

Πάμε όμως στην υπόθεσή μας! Τι συνέβη αμέσως μετά το συμβούλιο; Συγκεκριμένα την στιγμή που η μπλε ομάδα πήγαινε να επιβιβαστεί στο βανάκι της για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την παραλία της, ο Σάκης ειρωνεύτηκε τον Νίκο και τον ρώτησε αν “πονάει” που δεν του πέρασε και τελικά αποχώρησε η Άννα Μαρία!

Ο Νίκος γύρισε και έβρισε τον Σάκη, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα του τον τελευταίο, ο οποίος και τον χτύπησε! Άμεσα επενέβησαν άπαντες, ακόμα και άτομα της κόκκινης ομάδας που αυτή την στιγμή ήταν μακριά αφού επιβιβαζόνταν σ’ άλλο βανάκι αλλά άκουσαν τις φωνές!

Με τα πολλά οι δύο άνδρες χωρίστηκαν αλλά όχι για πολύ αφού το “μαναφούκι” συνεχίστηκε στην παραλία! Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή απομόνωσε τον Σάκη Κατσούλη και του έκανε πολύ αυστηρές συστάσεις! Μάλιστα η παραγωγή είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με την συμπεριφορά του Σάκη αφού δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνετε στα χέρια με συμπαίκτη του!

Μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεαστούν ακόμα περισσότεροι οι σχέσεις του και εν όψει της Ένωσης της Κυριακής!

 

Διαβάστε επίσης