Site icon Hallocy

Survivor 4: «Βόμβες» από την προπονήτρια της Μαριαλένας – «Κινδυνεύει η υγεία των γονιών της με όσα γίνονται»

Φοβερές καταγγελίες εναντίον της παραγωγής

«Βόμβες» έριξε σχετικά με τη συμμετοχή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor η προπονήτρια και φίλη της, με τη Μαρίζα Σουμπασάκη να επισημαίνει, ότι ο Ατζούν δημιούργησε το θέμα με τον Σάκη Κατσούλη για την ίντριγκα.

Η Μαρίζα είπε, ότι η παραγωγή τόνισε στη μητέρα του κοριτσιού, ότι αποτελεί δικό της προϊόν, μην αφήνοντάς τις να επικοινωνήσουν. Παράλληλα, πρόσθεσε πως σχέση με τον Σάκη δεν υπάρχει, αν και ο Γιώργος Λιβάνης είναι σαφώς ενοχλημένος, ενώ ο μπαμπάς της έχει πρόβλημα με την καρδιά του κι έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Survivor 4: Καταγγελίες στην παραγωγή από την προπονήτρια της Μαριαλένας
«Δεν υπάρχει καμία σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη. Όλα έγιναν, για να κάνει ίντριγκα ο Ατζούν, είτε για τη σχέση τους είτε για το τεστ εγκυμοσύνης.

Οι γονείς της επιχείρησαν να μιλήσουν στην παραγωγή, αλλά εκείνη απάντησε στη μητέρα της Μαριαλένας, ότι είναι πια δικό της προϊόν και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν, τη στιγμή που ο πατέρας της έχει θέμα με την καρδιά του και έχει επιβαρυνθεί με όσα συμβαίνουν.

Ο Γιώργος Λιβάνης φυσικά και δεν ήταν προετοιμασμένος για την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι», ανέφερε, με τη Μαριαλένα να συνεχίζει σε επιθέσεις εναντίον συμπαίκτη της.

Exit mobile version