Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου

Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Η επίσκεψη του Πρίγκιπα της Ουαλίας και Δούκισσας της Κορνουάλης στην Αθήνα με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση είναι γεγονός ενώ και οι ίδιοι φρόντισαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media να κάνουν γνωστή την επίσκεψή τους σε όλο τον κόσμο.

Δεν ήταν, όμως, μόνο η παρουσία του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμήλας μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση αλλά και το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ίδια έκανε ειδική αναφορά στην επέτειο και ευχήθηκε τα καλύτερα προς τον ελληνικό λαό ενώ υπογράμμισε πως η συμμετοχή της βασιλικής οικογένειας, δια του Πρίγκιπα της Ουαλίας, στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια, ενισχύει τη ζεστασιά στις σχέσεις των δυο κυβερνήσεων και των λαών των δυο χωρών.

Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αναρτήθηκε στο Twitter:

«Με τη σημαντική ευκαιρία της 200ης επετείου από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας, θα ήθελα να μεταφέρω τα συγχαρητήριά σας στην Εξοχότητά σας, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου στον λαό της Ελλάδας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιος ότι οι διακοσαετές εορτασμοί θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερες εποχές, ενισχύοντας παράλληλα τη ζεστασιά των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και των λαών μας».

Διαβάστε επίσης