Hallocy

Survivor: Το πριν και το μετά των παικτών, λίγο πριν τη μεγάλη ένωση – Από την πρώτη ημέρα ως σήμερα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το επεισόδιο του Survivor που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία και αυτό δεν είναι άλλο από το πάρτι της Ένωσης στο οποίο θα δούμε και τον Τζέισον Ντερούλο να ανεβαίνει στη σκηνή.

Το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο μόλις κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΪ και σε αυτό βλέπουμε τους παίκτες να κάνουν μπάνιο για πρώτη φορά μετά από 3.5 μήνες. Οι αντιδράσεις τους στην κάμερα είναι… όλα τα λεφτά αφού για πρώτη φορά από τη μέρα που μπήκαν, κάνουν μπάνιο, βγάζουν τις μπαντάνες και τα μαγιό και φοράνε επιτέλους τα καλά τους, περιποιούνται τους εαυτούς τους και τα δίνουν όλα στον χώρο.

Οι αλλαγές που βλέπουμε στην εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του τρέιλερ είναι εντυπωσιακές ωστόσο εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι αλλαγές από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και σήμερα.

Αυτές τις αλλαγές σου παρουσιάζουμε παρακάτω

Οι παίκτες που βρίσκονται περισσότερο καιρό μέσα στο παιχνίδι είναι οι: Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τζέιμς Καφετζής, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Κώστας Παπαδόπουλος, και ως εκ τούτου αυτοί είναι που έχουν αλλάξει και περισσότερο.

Αμέσως μετά έρχονται οι : Hλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Κολύβα και Μαριάνθη Κάσδαγκη που βρίσκονται 2 μήνες μέσα στο παιχνίδι

Ενώ τις μικρότερες αλλαγές παρατηρούμε στον Σάκη Κατσούλη, την Χριστίνα Κεφαλά, τον Παύλο Γαλακτερό, και την Νικολέττα Μαυρίδη που μπήκαν στο Survivor πριν 1.5 μήνα αλλά και την Ελένη Χαμπέρη που έχει μόλις ένα μήνα στον Άγιο Δομήνικο.

Exit mobile version