Δευτέρα, 12 Απριλίου

Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε ο Πάνος Καλίδης και τα αποκάλυψε όλα για το Survivor

«Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πάνος Καλίδης εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε τόσο στην μπλε ομάδα όσο και στην γνωριμία που είχε με κάποιους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι.

Καλό Μεσημεράκι εισέβαλλε ο Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης που μαγείρεψε στην αγαπημένη του φακόρυζο, είπε χαρακτηριστικά: «Με την Μαριαλένα τυχαίνει να την ξέρω από έξω, το αγόρι που έχει εδώ τυχαίνει να γνωριζόμαστε, γιατί ο Γιώργος γνωρίζεται με την Λεάννα είναι συνεργάτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και η Μαριαλένα και ο Σάκης και ο Ταβλαδάκης. Με τον James, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη ήμασταν πολύ κοντά και ξαφνικά με την έλευση των νέων παιδιών επικρατούσε ένα σενάριο ότι είμαστε μακριά από την ένωση και σκεφτόμασταν πιο πιεστικά. Εγώ πιεζόμουν με την καινούργια τετράδα ξέφευγα και πέρναγα ωραία ξεκολλούσε το μυαλό μου».

poster
Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην απόφαση να μπει στο Survivor ενώ εξέφρασε και την άποψη του για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν φέτος με χαρακτήρες γιατί εγώ δεν είμαι και αθλητικός άνθρωπος, εγώ όταν έκανα το casting τους ρώτησα τι είδατε σε εμένα γιατί πίνω καπνίζω και δεν αθλούμαι. Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου… Οι κακουχίας η πείνα, η απομόνωση σε κάνει να σκέφτεσαι περίεργα, μέσα τα βλέπεις αλλιώς… Η Άννα Μαρία ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας είχε την δική της σκέψη και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης