Site icon Hallocy

Survivor: Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη “λύνει” τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποτελούν δύο από τους παίκτες του Survivor που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Και ενώ στο χθεσινό πάρτι της ένωσης τα βλέμματα και οι αφιερώσεις έδιναν και έπαιρναν, η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μιλάει στο “Πρωινό” και ξεκαθαρίζει ότι αδερφός της δεν μπήκε στο παιχνίδι για την πρώην σχέση του.

“Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του έκτακτου τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δωθεί από την παραγωγή του Survivor. Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία.

Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τέλειωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει”, είπε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

Δες το βίντεο:

Exit mobile version