Site icon Hallocy

Survivor spoiler 29/03: Ποιος κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Επιστρέφει η δράση σήμερα (29/03) στο Survivor 4 με αγώνα επάθλου! Ποια ομάδα κερδίζει; Μπλε ή κόκκινοι;

Η νέα εποχή του Survivor είναι γεγονός με τους μπλε και τους κόκκινους να μένουν ποια σε κοινή παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων έχουν φτιάξει και όπως είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης είναι μια ωραίο ατμόσφαιρα! Για πόσο όμως; Πλέον οι φιλίες και οι συμπάθειες μένουν στην άκρη αφού από σήμερα (29/03) επιστρέφουμε στη δράση με τις δύο ομάδες να μάχονται για την ασυλία!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας ωστόσο ήρθε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Ο Ατζούν μας φυλάει κάποια έκπληξη και κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Survivor spoiler 29/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Μπλε ή κόκκινοι;
Απόψε λοιπόν έχουμε τον πρώτο αγώνα μετά την ένωση των ομάδων και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα έχουν επηρεαστεί από τις νέες συνθήκες. Πλέον οι παίκτες των δύο ομάδων είναι φαγωμένοι, έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους και είναι έτοιμη για έναν απολαυστικό στίβο μάχης!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός για τους κόκκινους παραμένει λόγω τραυματισμού ο Τριαντάφυλλος, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους μπλε με τον Σάκη Κατσούλη! Η απουσία των μπλε σίγουρα είναι πιο σημαντική κι αυτό δίνει ένα προβάδισμα στη κόκκινη ομάδα για νίκη, στο πρώτο έπαθλο μετά την Ένωση! Ωστόσο αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη των μπλε!

Ακόμα ο ΣΚΑΙ δεν έχει δώσει τρέιλερ ώστε να δούμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του στίβου μάχης, ωστόσο αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρος που διεξάγεται σε στεριά, με τα πολλά εμπόδια και τον δύσκολο στόχο! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Μόλις έχουμε το σίγουρο Survivor spoiler αλλά και το trailer του επεισοδίου θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Exit mobile version