Hallocy

Θρήνος στη Δευτερά για τον αδικοχαμένο Αρσένιο – Αύριο το τελευταίο αντίο

Θρήνος στη Δευτερά για τον αδόκητο χαμό του 26χρονου Αρσένιου Κωνσταντίνου. Ο 26χρονος έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε αγωνιστική μοτοσικλέτα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του χωριού Κόρνος.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες είχε βάλει αγγελία στο διαδίκτυο για να πουλήσει τη μοιραία μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη αγωνιστική μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 27χρονος, κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, οι δύο μοτοσικλέτες ανατράπηκαν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά, να μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Εξόδιος Ακολουθία του νεαρού θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Π. Δευτερά την Τρίτη 30 Μαρτίου η ώρα 15:00.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια οι οποίες θα αξιολογηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τραγική ειρωνεία

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες ο άτυχος Αρσένιος Κωνσταντίνου είχε βάλει αγγελία στο διαδίκτυο, με την οποία γνωστοποιούσε την απόφαση του να πουλήσει την αγωνιστική του μοτοσικλέτα. Τον πρόλαβε όμως η κακιά ώρα.

«Στο άκουσμα του χαμού σου πάγωσε το Χωριό και οι καρδιές όσων είχαν την τύχη να σε γνωρίζουν! Τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγες για τη γειτονιά των αγγέλων. Υπόδειγμα νέου, γεμάτος χαρά και αγάπη για όλους. Σε ευχαριστούμε ΛΕΒΕΝΤΗ που μας τίμησες φορώντας τη φανέλα του Σωματείου μας», αναφέρει σε ανάρτηση του το σωματείο «ΔΟΞΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ».

Η εξόδιος ακολουθία θα είναι την Τρίτη στις 15:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Δευτερά.

Exit mobile version