Site icon Hallocy

Ντροπή: Η παραγωγή του Survivor ξεφτιλίζει την εικόνα του Τριαντάφυλλου! – Βίντεο

Δεν παύει να είναι άνθρωπος, πατέρας και σύζυγος!

Survivor spoiler: Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να είναι μερικές φορές υπερβολικός, μπορεί εκτός από συμπάθειες να έχει και αντιπάθειες όμως δεν παύει να είναι άνθρωπος, πατέρας και σύζυγος!

Η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει στα τελευταία επεισόδια να βγάζει προς τα έξω μια εικόνα χλευασμού προς το πρόσωπο του Ντάφυ και ειδικά στο επεισόδιο της Δευτέρας με το ζέσταμα πριν το αγώνισμα και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου! Το γεγονός πως χτες ο Τριαντάφυλλος έκανε ζέσταμα και η παραγωγή αποφάσισε να προβάλει τα πλάνα που συμπαίκτες και αντίπαλοι γελάνε είναι άνευ σχολιασμού!

Αρχικά να τονίσουμε πως σε κάθε αγώνισμα οι παίκτες κάνουν ζέσταμα και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους πριν μπουν στους αγωνιστικούς χώρους! Με την ίδια λογική ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή θα έπρεπε να μας δείχνει το ζέσταμα του κάθε παίκτη πριν από κάθε αγώνισμα! Ωστόσο χτες επέλεξε να το κάνει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, με τον τραγουδιστή να γίνεται αντικείμενο χλευασμού!

Αλήθεια πως μπορεί να αισθάνθηκε η γυναίκα και το παιδί του αντικρίζοντας αυτή την εικόνα στους δέκτες τους; Η αλήθεια βέβαια είναι πως η αδελφή του Τριαντάφυλλου είχε αποκαλύψει πως δεν δείχνουν στο παιδί πλάνα που ο πατέρας του πέφτει θύμα “μπούλινγκ” από συμπαίκτες και αντιπάλους, όμως αυτό δεν έχει να λέει! Η απόφαση της παραγωγή να προσβάλει με αυτόν τον τρόπο μια προσωπικότητα είναι απαράδεκτη!

Exit mobile version