Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Survivor 4: Ο πατέρας του Σάκη τοποθετήθηκε για την κόντρα με τον Νίκο – «Κρίμα είσαι για πολύ…»

Έξαλλη και η αδερφή του «Καλύτερα φύγε από την ομάδα πριν σε βρω»

Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη πήρε θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον γιο του και τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor 4, με μια ανάρτηση που έκανε στο facebook.

O παίκτης της Μπλε ομάδας βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο της αγωνιστικότητας του και της αντιπαλότητας του με Νίκο και Τζέιμς, όσο και για τη σχέση του με την Μαριαλένα.

Η πατέρας του λοιπόν που βλέπει το παιχνίδι καθημερινά μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση κόλαφο για τον τσακωμό με τον συμπαίκτη του.

«Α ρε Μπάρτζη. Πολύ μπιφτέκα. Στην ψηφοφορία για τους λόγους σου δίνεις Ελευθερία. Και σε 2 λεπτά Χριστίνα. Κρίμα αγόρι είσαι για πολύ…», έγραψε ο Στέλιος Κατσούλης στο Facebook.

Ενώ η Ασημίνα Κατσούλη, έγραψε ένα κείμενο στην σελίδα που υποστηρίζει τον αδερφό της, ξεσπώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται λέγοντας:

«Επειδή δεν θέλω να γίνω αισχρή και να ξεκινήσω να βρίζω θα απευθυνθώ καθαρά στο ανθρωπάκι που έχει μπει στην ομάδα αυτή για να κρυφοκοιτάει και να κράζει αλλού, αν έχεις το θάρρος και το θράσος βγες και πες ανοιχτά την γνώμη σου ή καλύτερα φύγε από την ομάδα πριν σε βρω… και μιλάω πολύ ήρεμα».

Διαβάστε επίσης