Site icon Hallocy

Survivor 4: «Βόμβα» Ηλία για Τριαντάφυλλο – «Έλεγε σε μένα και άλλους έξι ότι πετάμε το εισιτήριο του τελικού»

Ο «Ντάφυ» τους πλησίασε και πάλι!

«Βόμβα» έριξε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας για τον Τριαντάφυλλο ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια του συμπαίκτη του στο Survivor να τον προσεγγίσει, θεωρώντας πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι δύο παίκτες μοιάζει να έχουν τις διαφορές τους εσχάτως, με τον «Ντάφυ» να επιτίθεται στο συμπαίκτη του μπροστά στην κάμερα για την αντίδρασή του στο περιστατικό του Αλέξη με τον Κώστα. Ο Ηλίας δε θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα, όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο ο συμπαίκτης του δεν τον άφησε σε ησυχία.

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Ηλία για τον «Ντάφυ»
Ο Τριαντάφυλλος επαναλάμβανε διαρκώς, ότι ο Ηλίας και η υπόλοιπη ομάδα τον ειρωνεύεται για τα πάντα και ο τελευταίος, εκείνη τη στιγμή, έκανε την αποκάλυψη. «Ήρθε μια μέρα και μου είπε “Λιάκο, είσαι καλός παίκτης και πας για τελικό, αλλά με τον τρόπο σου πετάς το εισιτήριό σου”. Αυτό είπε και σε άλλους έξι παίκτες», ανέφερε σε άλλο ένα περιστατικό, για το οποίο κατηγορείται ο «Ντάφυ» σε προσπάθεια να επηρεάσει τους συμπαίκτες του με κάποιο μέσο, θεωρώντας πως έχει ως «όπλο» την ψήφο του κοινού.

Exit mobile version