Σάββατο, 17 Απριλίου

Harry – Meghan: Αυτό είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie

Μετά την αποκάλυψη της Meghan Markle ότι άτομα της βασιλικής οικογένειας φοβόντουσαν ότι ο μικρός Archie θα γεννηθεί με σκούρο δέρμα, πολλοί αναρωτιούνται ποιο μέλος της οικογένειας έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

O πρίγκιπας Harry δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου που είχε τις εν λόγω ρατσιστικές «φοβίες», ενώ η Meghan Markle αποκάλυψε πως η ίδια δεν ήταν παρούσα σε αυτές τις συζητήσεις και πως της μετέφερε την πληροφορία ο σύζυγος της.

Η Oprah Winfrey μετά τη συνέντευξη μάλιστα, απέκλεισε δύο από τα πρόσωπα της οικογένειας, τα οποία δεν αναφέρθηκαν ποτέ στο χρώμα δέρματος του μικρού Archie. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά ούτε και ο πρίγκιπας Φίλιππος συμμετείχαν στη συζήτηση που είχε γίνει όσο η Meghan Markle ήταν έγκυος και αφορούσε εάν το χρώμα δέρματος του Archie θα ήταν σκούρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η συγγραφέας βασιλικών βιβλίων Lady Colin Campbell που ήταν παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell ισχυρίστηκε ότι βασιλική πηγή της αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Μάλιστα, μέσω ενός βίντεο αποκάλυψε ότι αυτή που αναρωτήθηκε για το παιδί ήταν η Πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», δήλωσε η Lady Colin Campbell.

Διαβάστε επίσης