Site icon Hallocy

Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά του Τζέιμς Καφετζή – Αδιανόητη ομοιότητα

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4, τόσο από τα social media, όσο και από τις εκπομπές, λόγω των τσακωμών του με αντιπάλους και συμπαίκτες, όσο και λόγω των φημών που υπήρξαν για τον ίδιο και την Μαριπόσα. Στα μάτια ωστόσο της οικογένειας του και πιο συγκεκριμένα της μητέρας του θα είναι πάντα στην κορυφή.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας που κατάγεται από τη Ρόδο και είναι διοργανωτής Boat Party, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Ωστόσο, έχει σπουδάσει στην Αγγλία φαρμακευτική χημεία.

Ο Τζέιμς έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και μάλιστα με τον αδερφό του που κάνουν πολύ παρέα και τον πατέρα του, διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.

Βέβαια στην μητέρα του έχει την μεγαλύτερη αγάπη. Στα social media έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες μαζί της, στις οποίες φαίνεται και η απίστευτη ομοιότητα που έχουν.

Να σημειώσουμε πως όπως έχει αναφέρει ο ίδιος μέσα στο Survivor 4, λατρεύει τη μητέρα του και του λείπει πολύ.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor με την μητέρα του

Δείτε για πρώτη φορά τον Τζέιμς Καφετζή ξυρισμένο
Μεταξύ άλλων, πριν μπει στο παιχνίδι είχε δηλώσει πως αυτό που θα του λείψει είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Αυτός είναι, λοιπόν, ο Τζέιμς Καφετζής που έχει καταφέρει να μείνει στον Άγιο Δομίνικο παραπάνω από 3 μήνες και να συζητηθεί όσο κανείς άλλος παίκτης.

Όσον αφορά την εμφάνισή του, στα social media έχει πάρει πολλά σχόλια για τα κόκκινα… γένια του! Έτσι τον είδαμε πρώτη φορά, έτσι τον γνωρίσαμε! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, όμως, πως θα ήταν χωρίς αυτά;

Επειδή εμείς το αναρωτηθήκαμε, κάναμε μια έρευνα στο προφίλ του στο instagram και βρήκαμε απίθανο φωτογραφικό υλικό!

Exit mobile version