Σάββατο, 17 Απριλίου

Γιώργος Κοψιδάς: Η μεγάλη αποκάλυψη για την πρώην σύντροφό του και τη σχέση που έχει με την κόρη της

Στον καναπέ της εκπομπής “Dot” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι μεγάλωσε μαζί με την πρώην σύντροφό του την κόρη της και ακόμα και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούν.

“Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το τάιζα, το έκανα μπάνιο, το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου και εγώ να πηγαίνω να το βλέπω εκεί. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά από ένα χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά, ενώ δεν είναι, ούτε εγώ είμαι ο μπαμπάς του. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό αλλά συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, ίσως επειδή εκείνη η ιστορία μου κάλυψε ένα μέρος του πατρικού ενστίκτου”, ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε επίσης