Πέμπτη, 29 Ιουλίου

Survivor 4 – Spoiler: Ισχύουν οι νέες ομάδες – Ποιοι πάνε που

Αλέξης και Ντάφυ μπαίνουν στην ίδια ομάδα! Σάκης και Μαριαλένα σε διαφορετικές

Το Survivor 4 καθημερινά αποδεικνύει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αφού όπως είδαμε ήδη από το trailer 4/4 οι ομάδες αλλάζουν από την αρχή. Οι απογοητεύσεις μάλιστα θα είναι μεγάλες, αφού κάποιοι που είναι πολύ κοντά θα χωριστούς σε αντιπάλους.

Τι και αν κάποιοι πίστευαν πως οι νέες ομάδες είναι πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι ισχύει. Αφού όντως αύριο μετά το αγώνισμα – που έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποιος κερδίζει – θα γίνει η ψηφοφορία για την δημιουργία 2 νέων ομάδων.

Ποιοι παίκτες πάνε που στο Survivor 4 με την αλλαγή των ομάδων;

Survivor 4 - Spoiler: Ισχύουν οι νέες ομάδες - Ποιοι πάνε που

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, ο Τριαντάφυλλος θα πάει στην ίδια ομάδα με τον κολλητό του, μετά πρώην κολλητό του και στην συνέχεια ξανά κολλητό του, Αλέξη Παππά. Να σημειώσουμε πως αυτή η δυάδα σε όποια ομάδα να πάει (Κόκκινους ή Μπλε) θα φέρουνε σίγουρα πολλές εντάσεις.

Από την άλλη δυο παίκτες που είναι πολύ κοντά…. πάρα πολύ κοντά, θα χωριστούν, καθώς θα πάνε σε διαφορετικές ομάδες. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα που πριν το Survivor 4 ήταν ζευγάρι. Λέτε η Ρουμελιώτη να γυρίσει ξανά την μπιφτέκα και να αρχίζει να κράζει πάλι τον πρώην της;

Το μόνο σίγουρα να πούμε είναι πως θα έρθουν πολλές ανατροπές, εντάσεις και απογοητεύσεις με την αλλαγή των ομάδων! Ο Ατζούν πάλι θα τους ανακατέψει!

 

Διαβάστε επίσης