Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor spoiler: Τραγική εξέλιξη με τον Τζείμς – Τέλος εποχής

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τζέιμς Καφετζή!

Survivor spoiler: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 4 αφού οι εξελίξεις είναι τέτοιες που δεν τον αφήνουν να χαμογελάσει!

Τι συνέβη; Το τελευταίο διάστημα ο Τζέιμς Καφετζής ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά, αφού είναι απομονωθεί μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και έβγαινε συνέχεια υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων ο Ροδίτης παίκτης αρχίζει κάπως να βρίσκει τον εαυτό του! Όχι όμως και αγωνιστικά.

Survivor spoiler: Τραγική εξέλιξη με τον Τζείμς

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τζέιμς είχε ζητήσει από την παραγωγή μέχρι και την βοήθεια ψυχολόγου ώστε να καταφέρει να μην καταρρεύσει ψυχολογικά. Σε τόσο άσχημη κατάσταση ήταν η ψυχολογία του και δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι! Τουλάχιστον είχε δίπλα του τον καλό του φίλο Νίκο!

Η κατάσταση για τον Τζέιμς χειροτέρευσε στην αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη! Παρότι η κοπέλα έδειχνε να είναι πιο κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Τζέιμς ήταν αυτός που το πήρε πιο βαριά. Ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε. Από εκείνη την μέρα και μετά οι επιδόσεις του έπεσαν και πλέον παύει να θυμίζει τον παλιό, καλό Τζέιμς.

Survivor spoiler: Τέλος εποχής για τον Τζέιμς Καφετζή!
Οι εξελίξεις για τον Τζέιμς είναι τόσο δυσάρεστες που όχι απλά στην κατάταξη έχει χάσει την επαφή με την πρώτη θέση, αλλά πλέον κινδυνεύει να πέσει και πιο κάτω! Συγκεκριμένα έχει κατρακυλήσει στο 73.8% σε ποσοστό νικών, την ίδια ώρα που ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται στη πρώτη θέση με το εντυπωσιακό 80,7%! Πλέον ο Τζέιμς νιώθει την καυτή ανάσα της Καρολίνας, που βρίσκεται στη τρίτη θέση με 70,4% ενώ δύσκολα θα πάει πιο κάτω!

Όπως και να έχει ο Τζέιμς Καφετζής περνάει έναν πολύ δύσκολο μήνα στο Survivor και φαίνεται να καταρρέει ψυχολογικά και αγωνιστικά! Θα αντέξει; Με την αλλαγή των ομάδων η αλήθεια είναι πως περιμένουμε να δούμε μια αλλαγή!

Survivor spoiler: Τραγική εξέλιξη με τον Τζείμς

Διαβάστε επίσης