Site icon Hallocy

House of Fame: Νέο ειδύλλιο στη μουσική ακαδημία

Στην μουσική ακαδημία του House of Fame έχουμε δει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Στέφανο και τη Μαριάννα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτά δεν είναι τα μόνα παιδιά που έχουν έρθει κοντά αφού. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Ντίνος αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και την Έλενα και πως θέλει να την προσεγγίσει διακριτικά.

“Έχουμε έρθει κοντά με την Έλενα. Εννοώ τα λέμε, σε ανθρώπινο επίπεδο. Σίγουρα υπάρχει φλέρτ, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά για να μη μιλήσω για την κοπέλα και πω κάτι που δεν ισχύει. Θέλω να την προσεγγίσω με έναν πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο για να της δείξω και τον σεβασμό μου πάνω απ’ όλα. Της αξίζει, στις περισσότερες γυναίκες αξίζει, για να μην πω σε όλες.

Δε ξέρω που θα οδηγήσει, μπορεί να μην οδηγήσει και πουθενά. Νομίζω είναι αμοιβαία η συναισθηματική στήριξη, το χαμόγελο, η ωραία κουβέντα, το κοπλιμέντο. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο και μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό και της αρέσει. Δε νομίζω ότι αποσκοπούμε κάπου αλλού. Δεν είμαστε ο Στέφανος και η Μαριάννα, έχουμε και μια άλφα ηλικία” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος.

Exit mobile version