Hallocy

Άννα Μαρία Βέλλη: Αδικημένη για μια ακόμα φορά έβαλε χέρι ακόμα και στην Μαλέσκου! ΕΛΕΟΣ πια

Μετά την αποχώρηση της απο το Survivor και με μεγάλη καθυστέρηση η Άννα Μαρία Βέλλη, η πρώην παίκτρια του Survivor και της Μπλε ομάδας, βρέθηκε καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά οι αναφορές της για τους δύο κολλητούς της φίλους, ήταν περισσότερες, η ίδια όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για άλλους παίκτες αλλα και για τις προστριβές και τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ τους.

Ο κόσμος βλέπει το 30% των όσων περνάμε. Αυτό όμως που βλέπετε δεν είναι η Άννα Μαρία αλλά είναι μοντάζ της παραγωγής.

Έπεσα απο τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσα και διάβασα όταν βγήκα απο το παιχνίδι. Δεν με ενόχλησαν τα άσχημα σχόλια του κόσμου, έχω μάθει έτσι και αλλιώς να τα διαχειρίζομαι, αυτό όμως που με ενόχλησε είναι ότι δεν μπόρεσε η οικογένεια μου να τα διαχειριστεί.

Στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορούσα να πλάσσω την εικόνα μου.

Η ίδια αναφέρθηκε πολλές φορές στο θέμα του μοντάζ θέλοντας να καλύψει φυσικά όλες εκείνες τις στιγμές που έδειξε έναν άσχημο χαρακτήρα, για την ίδια μάλιστα ήταν όλα προϊόν μοντάζ.

Αδικήθηκα εγώ ο Τζέιμς και ο Νίκος ειδικά απο όλες τις εκπομπές και μάλιστα και απο την δική σας!

Φυσικά η Αννα Μαρία προσπάθησε πολλές φορές να αποδείξει ότι εκείνη είναι η σωστή και έφερε ως παράδειγμα τα σεξιστικά σχόλια για τα οποία κατηγόρησε τον Αλέξη Παππά, τόσο προς εκείνη όσο και προς την Ελευθερία.

Φυσικά η επίθεση που έκανε η Άννα Μαρία στην εκπομπή και την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν έμειναν αναπάντητες απο την παρουσιάστρια η οποία ευτυχώς την κόλλησε στον τοίχο! Η ίδια φυσικά συνέχισε να προσπαθεί να πείσει ότι έχει αδικηθεί, ατυχώς για εμάς!

Κουραστική όπως και μέσα στο Survivor, το μόνο που έκανε σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης ήταν να προσπαθεί να πείσει ότι έχει αδικηθεί.

Όσον αφορά την σχέση της με τον Νίκο, η Άννα Μαρία δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει τι λέει και τι πιστεύει ο κόσμος αφού εκείνη ξέρει καλύτερα.

Εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ δοτική και εκδηλωτική με τον κόσμο, την ίδια σχέση που είχα με τον Νίκο είχα και με τον Τζειμς. Εδώ φίλησα την Μαριαλένα ασυναίσθητα στο στόμα και ευτυχώς που δεν το έπαιξαν

Ο Νίκος ήταν ο παίκτης που την στήριξέ , σε όλες τις στιγμές και η ίδια ανέφερε ότι κοιμόταν ανάμεσα τους και παρότι έδειξε μόνο τον Νίκο το μοντάζ το ίδιο γινόταν και με τον Τζέιμς.

Η ίδια με λίγα λόγια προσπάθησε να πείσει ότι δεν έχει καμία ερωτική σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη και ότι όλο αυτό που βλέπαμε ήταν απλά φιλικό, αφού δεν ένιωσε την ανάγκη για έρωτες μέσα στο παιχνίδι.

Ο Νίκος και ο Τζέιμς θα είναι στο Τελικό! Θα ήθελα όμως να το πάρει για οικονομικούς λόγους ο Νίκος!

Exit mobile version