Site icon Hallocy

Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα – «Δεν ήθελα να…»

Τοποθετήθηκε και πάλι για το «φλέγον» θέμα

Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο Πάνος Καλίδης για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την τελευταία να έχει εσχάτως κοντά στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει την κατάσταση για ένα σχόλιο, που είχε κάνει.

Ο ίδιος, παράλληλα, έκανε λόγο για την παρουσία του Τριαντάφυλλου, καθώς και τις εξελίξεις με επίκεντρο την μπλε ομάδα, θεωρώντας πως ο Τζέιμς θα πάει μακριά.

Survivor 4: Νέα τοποθέτηση του Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα
«Αν έμενα στο παιχνίδι θα ήμουν στη μπλε ομάδα γιατί εξελίχθηκα μέσα από αυτή. Ο Τζέιμς είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει στρατηγική και θα φτάσει μακριά στο Survivor. Η Μαριαλένα δήλωσε δημόσια στο Survivor πως έχει σοβαρή σχέση έξω. Το τραγούδι “που και που” το είπα για να πειράξω τον Γιώργο Λιβάνη, δεν ήθελα να αφήσω κάποιο υπονοούμενο», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Επίσης, ανέφερε για τον Ντάφυ και την δική του συμμετοχή στο Survivor 4: «Η κόκκινη ομάδα έχει στραφεί εναντίον του Τριαντάφυλλου γιατί δεν φέρνει πόντους. Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενοχλήσει κάποιον λεκτικά στο Survivor. Πριν φύγω από το παιχνίδι έκανα σαρδάμ και αντί να πω εραστής της γυναίκας μου, είπα μόνο εραστής. Δεν λανσάρομαι ως εραστής. Άρεσε στην οικογένειά μου το φακόρυζο. Μου έφυγαν οι θήκες των δοντιών τρώγοντας καρύδα».

Exit mobile version