Τρίτη, 22 Ιουνίου

Survivor 4 – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Άγνωστα στιγμιότυπα από τον Άγιο Δομίνικο

Αγνώριστη!

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποχώρησε από το Survivor 4 πριν λίγο καιρό και ενώ έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ξεχάσει τη φοβερή εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις λίγες μέρες που έζησε στο νησί μετά την αποχώρησή της.

Η Μαριάνθη πόζαρε με ένα κατακόκκινο μπικίνι και η νέα της ανάρτηση προκάλεσε πανικό στα social media αφού την είδαμε πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπαμε τόσους μήνες στο Survivor.

Η ανάρτηση της Μαριάνθης από τον Άγιο Δομίνικο μετά το Survivor 4
«Το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Survivor Μαριάνθη

«Δεν ήθελα να υποταχθώ σε αρχηγούς ή ηγέτες»
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριάνθη Κάσδαγλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι μέσα από την οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor 4 καθώς και στις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της.

Η Μαριάνθη είχε ήδη ανεβάσει ένα βίντεο στα social media για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλε, ωστόσο αυτή τη φορά μοιράστηκε αναλυτικά τις σκέψεις της για όλα όσα έζησε αυτούς τους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Η ανάρτηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη για το Survivor 4
«Ήθελα και με ενδιέφερε μονάχα να αγωνίζομαι στους στίβους μάχης και να νικάμε καθώς και η επιβίωση με την ομάδα μου στο νησί. Για εμένα αυτό ήταν η εμπειρία. Δεν αποσκοπούσα στη δημοσιότητα και να πετύχω κάτι, διότι νιώθω αρκετά πετυχημένη στην έξω ζωή μου. Μέσα μου αρνιόμουν και με τα δύσκολα βιώματα που έχω σαν άνθρωπος να επιτρέψω στον εαυτό μου να ακολουθήσει και να υποταχθεί σε αρχηγούς ή ηγέτες.

Ήξερα…ήξερα ότι αυτό θα με βγάζει στο -ντάκο- κάθε φορά, όπως και γινόταν για λόγους άτοπους και άστοχους.

Όμως, δεν ήθελα να ακολουθήσω κάποιον ή να παριστάνω δήθεν φιλίες και συμπάθειες, έτσι ώστε να παρατείνω την παραμονή μου στο παιχνίδι, να χάσω τον εαυτό μου και να αλλοιωθούν στοιχεία του χαρακτήρα μου.Κάθε μου κίνηση την σκεφτόμουν καλά, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να προστατέψω και να μην βλάψω, έμμεσα, δυο πράγματα, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που κάνω, που είναι ένας δύσκολος χώρος .

Χαίρομαι για την απόφαση που πήρα να συμμετάσχω στο παιχνίδι,Ήταν με διαφορά η πιο όμορφη εμπειρία ζωής, ένα ακόμα σχολείο για εμένα!!!Μακάρι να είχα ένα μαγικό κουμπί και με ένα πάτημά του, να μπορούσα να επιστρέψω στο νησί! Θα κρατήσω μονάχα τις όμορφες εμπειρίες και ας νικήσει ο καλύτερος.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλη αυτή τη στήριξη και τα μηνύματά σας, με κάνετε να νιώθω μοναδική! Εύχομαι να είστε πάντα όλοι καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Μαριάνθη instagram Survivor

Διαβάστε επίσης