Κυριακή, 9 Μαΐου

Survivor spoiler 10/04: Δύο πρώην παίκτες επιστρέφουν στο Survivor – Δεν είναι μόνο ο Κρις Σταμούλης!

Τρομερές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν για ακόμα μια φορά στο Survivor 4, μετά την αλλαγή των ομάδων, αφού αναμένεται να επιστρέψουν στο ριάλιτι και παλαιότεροι παίκτες!

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Κρις Σταμούλης αναμένεται να επιστρέψει στο Survivor 4, αλλά δεν θα είναι ο μόνος, ενώ ούτε η επιστροφή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς δύσκολα μέχρι το Πάσχα που ήταν προγραμματισμένο να μπει ο Κρις θα βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς μέσα.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Αλέξης Παππάς μετράει μέρες στο Survivor, αφού την έχει γλιτώσει στο τσακ και θεωρείται δεδομένο πως αν όχι την επόμενη, την παραπάνω φορά που θα είναι υποψήφιος θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα φύγει από το ριάλιτι αλλά και τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor επιστροφή Κρις

Απόφαση της παραγωγής είναι να μπουν 2 ακόμα παίκτες ή καλύτερα να επιστρέψουν 2 παλαιότεροι παίκτες στο Survivor. Ο λόγος είναι πως στο παιχνίδι παραμένουν 15 παίκτες και στο τέλος πρέπει να παραμείνουν 5 παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό ενώ μένουν 12 εβδομάδες μέχρι το τέλος του Survivor, αν αναλογιστούμε πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου.

Survivor spoiler: Ποιοι 2 παίκτες θα μπουν και πότε;

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνει την παραγωγή να υπάρξει άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι. Ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή για να είναι σίγουροι πρέπει να έχουν δύο παίκτες “καβάτζα” αφού οι θα πρέπει να υπάρξουν 2 παραπάνω αποχωρήσεις από τους παίκτες που έχουν απομείνει. Οπότε πρέπει να μπουν δύο παίκτες ακόμα.

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού για παίκτη που επιστρέφει στο Survivor τυχαίο δεν ήταν. Μπορεί να μην μπει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως τους ανακοίνωσε ο παρουσιαστής αλλά τους έβαλε μια ιδέα στο μυαλό για επιστροφή παίκτη. Ο ένας έχουμε πει πως θα είναι ο Κρις Σταμούλης! Όσο για τον άλλον θα είναι ένας παίκτης που έχει βγει πρόσφατα από το ριάλιτι και κατα προτίμηση γυναίκα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως η παραγωγή έχει ενημερώσει την Άννα Μαρία Βέλλη πως ίσως υπάρξει περίπτωση να χρειαστεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο! Λέτε;

Survivor επιστροφή Άννας Μαρίας

Survivor trailer 11/04: «Πλακώνονται» μπροστά σε όλους Αλέξης και Ηλίας – Πανικός στην παραλία
Έρχονται στα χέρια και τους χωρίζουν!

Διαβάστε επίσης