Κυριακή, 9 Μαΐου

Big Brother: Πέθανε πρώην παίκτρια σε ηλικία 38 ετών – Έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία

Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτρια του Big Brother, που έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία και ο θάνατός της έχει προκαλέσει σοκ στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως μεταδίδουν το BBC, τον περασμένο μήνα, η 38χρονη Νίκι Γκράχαμ είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να ξεπεράσει τις διατροφικές της διαταραχές. Ο μάνατζέρ της επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φίλοι της είχαν δημιουργήσει σελίδα στο GoFundMe, με στόχο τη χρηματοδότηση της θεραπείας της για την ανορεξία.

«Με μεγάλη θλίψη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αγαπημένη φίλη Νίκι πέθανε τις πρώτες ώρες της Παρασκευής 9 Απριλίου. Ραγίζει τις καρδιές μας να ξέρουμε ότι κάποιος που είναι τόσο πολύτιμος έφυγε από εμάς σε τόσο νεαρή ηλικία. Η Νίκι όχι μόνο άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά επίσης των φίλων της και της οικογένειάς της που θα τους λείψει αφάνταστα. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε ιδιωτικότητα αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ενώ οι φίλοι της Νίκι και η οικογένειά της διαχειρίζεται τη θλιβερή είδηση. Όλες οι δωρεές εκτιμώνται πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό για όλους, ακόμη και για τη Νίκι, να δει πόσο πολύ την αγαπούσατε» ήταν η ανακοίνωση της φίλης της στο GoFundMe.

Η Νίκι Γκράχαμ έγινε γνωστή το 2006 από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι εγκλεισμού. Είχε και το δικό της ριάλιτι, με τίτλο “Πριγκίπισσα Νίκι”, ενώ είχε γράψει δύο βιβλία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Grahame (@nikkigrahameofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Grahame (@nikkigrahameofficial)

Big Brother: Πέθανε πρώην παίκτρια σε ηλικία 38 ετών – Έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία

Διαβάστε επίσης